Έφη Γιοβάνου Ζανιά έρχεται από τον επαγγελματικό στίβο να σταθεί δίπλα στον Γιαννη Βαρουφάκη

Μοιραστείτε το:

Έφη Γιοβάνου Ζανιά έρχεται από τον επαγγελματικό κλάδο να σταθεί δίπλα στον Γιαννη Βαρουφάκη για να συμβάλει και με τις δικές της δυνάμεις στο έργο που επιτελεί. .Ο πολιτικός της λόγος εκρηκτικός καθώς μια όμορφη και νέα παρουσία δεν διστάζει να αναπτύση την ιδεολογία του μέρα 25 όπου και εάν σταθεί .

  • Πετυχημένη μητέρα, οικογενειάρχης και επιχειρηματίας θεωρεί ότι ήλθε η ώρα να ανταποδώσει στην Χώρα, όσα αυτή της έχει μέχρι τώρα προσφέρει.
  • Γεννημένη στην Πατρα, εδώ και 10 χρόνια εχει δραστηριοποιηθεί σε στις οικογενειακές επιχειρήσεις που βαδίζουν από επιτυχία σε επιτυχία.
  • Μητέρα ενός αγοριού , ασχολείται σε καθημερινή βάση πρώτα με αυτό και την ζωή τους και στην συνέχεια κατά σειρά με τις επιχειρήσεις και τα κοινά, άδολα μέχρι τώρα με στόχο την βελτίωση των συνθηκών ζωής στους σκληρά δοκιμαζόμενους συμπολίτες της και ιδιαίτερα αυτούς που η ζωή για διαφόρους λόγους δεν τους πήγε καλά.

Άτομο με τεράστια κοινωνική ευαισθησία και περιβαλλοντικό οραματισμό για την βελτίωση της καθημερινής ποιότητας ζωής των πολιτών της Χώρας .

Αγωνίστρια στη ζωή, ολοκλήρωσε τον κύκλο της εκπαίδευσής της με σπουδές στη δημοσιογραφία, και την Δραματική Τέχνη όπου και αρίστευσε .Επί σειρά ετών ασχολήθηκε με την τηλεόραση και το θέατρο όπου είχε μια καταπληκτική πορεία

Έχοντας πλέον ως αρχή και ορμητήριο τα όσα έχει μέχρι σήμερα πετύχει, , αποδέχθηκε την πρόσκληση του Γιάννη Βαρουφάκη για να συστρατευθεί μαζί του με το ΜΕΡΑ 25 στο όραμά του για μία ακόμα καλύτερη Ελλάδα, αντάξια της ιστορίας και των κοινωνικών αγώνων .

Τα ενδιαφέροντά της, εστιάζονται στον κοινωνικό τομέα, στην εκπαίδευση των νέων και στο περιβάλλον, τομείς στους οποίους έχει δραστηριοποιηθεί μέχρι σήμερα ακολουθώντας την λαϊκή ρύση «κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό», μη θέλοντας την προσωπική προβολή της.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, μετρημένος στα λόγια και τις πράξεις του, θεωρεί ότι ήλθε η ώρα να προσφέρει αυτό που τις αναλογεί  στους πολίτες που δοκιμάζονται αλλά και στην Χώρα και το περιβάλλον της.

Μία νέα αρχή για την ίδια, αλλά και ένα νέο πρόσωπο για τα κοινά της χωρας .

ΕΦΗ ΓΙΟΒΑΝΟΥ ΖΑΝΙΑ

Υποψήφια βουλευτής Β3 Αθηνών- Νότιος τομέας

Καλλιθέα, Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη, Άγιος Δημήτριος, Παλαιό Φάληρο, Ελληνικό – Αργυρούπολη, Άλιμος, Μοσχάτο – Ταύρος Ηλιούπολη, Ζωγράφου, Βύρωνας, Δάφνη – Υμηττός και Καισαριανή

Μοιραστείτε το:
Tagged