Αυτός είναι ο Δήμαρχός ΜΑΣ: Τεχνικές παρεμβάσεις του Δήμου Περιστερίου σε όλη την πόλη!

Π-Ανακοινώσεις & Εκδηλώσεις
Μοιραστείτε το:

Απορίες ψάλτου βηξ!!  Ωραία η ανακοίνωση του Δήμου Περιστερίου που παρουσιάζεται στην συνέχεια, αλλά μήπως ο συντάκτης της, ο δήμαρχος κος Παχατουρίδης, μας θεωρεί και λίγο «γκα γκα»… χωρίς γνώση, αίσθηση και κυρίως μυαλό; Γι αυτό απλώς ρωτάμε;

α) Αφού υπάρχουν σε εξέλιξη μεγάλες εργολαβίες ασφαλτόστρωσης των δημοτικών δρόμων, γιατί ο δήμος ασφαλτόστρωσε με δικά του υλικά, προσωπικό και μηχανήματα το συγκεκριμένο μικρό τμήμα δρόμου; Μήπως πρόκειται για μικρό αδιαμόρφωτο και μη χαρακτηρισμένο δρομάκι, όπως φαίνεται από την φωτογραφία, μόνο και μόνο για να χρησιμοποιηθεί σαν ιδιωτικό «πάρκινγκ» από τους χαζο-χαρούμενους περιοίκους;

β) Καλές οι ανακοινώσεις, αλλά γιατί κανένας δημότης στις εγκαταλειμμένες συνοικίες της Πόλης, -Νέα Ζωή, Ιερόθεος, Ρουπάκι, κλπ-, δεν έχουν δεί τα συνεργεία της αυτεπιστασίας του δήμου να φτιάχνουν και το δικό τους πεζοδρόμιο που παραμένει επικίνδυνο…

γ) Γιατί δεν έφτιαξαν το πεζοδρόμιο, πριν ασφαλτοστρώσουν το δρομάκι, όπως φαίνεται στη  φωτογραφία;

δ) Για ποιο λόγο τροποποιούν διαμορφώσεις χώρων, όπως στην Χωράφα, που πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλο κόστος;

ε) Ποιος αρχιτέκτονας αστικού τοπίου ή και πολεοδόμος καθορίζει τα μικροέργα που πραγματοποιεί  η Αυτεπιστασία του δήμου, εκτός βέβαια, αν αυτά αποφασίζονται από  τον κύκλο του κου Δημάρχου  με την υψηλή εποπτεία και συναίνεση του.

Ας βγάλει ένα φωτογραφικό κατάλογο ο Δήμαρχος, με λεζάντα σε κάθε μία που έχουν γίνει τα έργα, για να μαθαίνουμε εμείς οι απλοί χαχόλοι δημότες σε ποια σημεία και για ποιό λόγο διαθέτονται τα χρήματα που πληρώνουν οι δημότες και οι φορολογούμενοι της πόλης  και μετά ας επαίρεται για το έργο που πραγματοποιεί εν μέσω επιδημίας κορονοϊού, μαζί με τον πολύ εργατικό αντιδήμαρχο καθημερινότητας κο Ποθητό.

Κατά τα άλλα διαβάστε την ανακοίνωση που αν μη τι άλλο δείχνει και τονίζει το «διαρκές έργο» που προσφέρει  ο Δήμαρχος της Πόλης κος Παχατουρίδης…

————————-

Σε εξέλιξη βρίσκονται καθημερινά, μικρά και μεγάλα έργα σε όλη την πόλη από το Δήμο Περιστερίου, όπως διανοίξεις οδών, ασφαλτοστρώσεις, πεζοδρόμια, πάρκα, πλατείες κ.α.  

Επί τόπου στα έργα είναι ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Κώστα Ποθητό και οι εργαζόμενοι της αυτεπιστασίας (χειριστές μηχανημάτων, οικοδόμοι, σιδεράδες, ελαιοχρωματιστές, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κ.α.). 

«Το διάστημα που όλοι εσείς βρίσκεστε σε καραντίνα, εμείς δεν σταματήσαμε ούτε μια μέρα, εκτός από τις συνεχόμενες απολυμάνσεις σε όλη την πόλη, οι υπηρεσίες του Δήμου Περιστερίου καθημερινά προχωρούν σε τεχνικές επεμβάσεις για την καλύτερη διαβίωση των συμπολιτών μας. Και συνεχίζουμε…», τονίζει για την εξέλιξη των έργων, ο κ. Παχατουρίδης.

Οι τεχνικές παρεμβάσεις του Δήμου Περιστερίου είναι συντονισμένες και προγραμματισμένες, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα και ποιότητα ζωής όλων των πολιτών, σε όλη την πόλη.

Οι καθημερινές παρεμβάσεις στις υποδομές της πόλης, είναι δεκάδες από τα τεχνικά συνεργεία. Το έργο για την πόλη και την κοινωνία δε σταματά ποτέ!   

Μοιραστείτε το:
Tagged