…και η τιμωρία του έντρομου όχλου!

Απόψεις Κοινωνία
Μοιραστείτε το:

Μην παπαγαλίζετε πάλι τις μαλακίες, που σερβίρετε με υποκριτικό στόμφο, φασιστικό διδακτισμό, εκπαιδευτική ψύχωση στα βοθροκάναλα διανομής σανού στον ηλίθιο, διεφθαρμένο και πολλαπλώς ψεκασμένο δια της οθόνης όχλο: Δυσκολεύει η μάσκα, αλλά τί να κάνουμε, πάνω απ’ όλα η υγεία! Έχει η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα για όλα θέσεις και προπαντός τεκμηριωμένες προτάσεις.

του  Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Νεόθεν έχει εμπράκτως αφομοιώσει το «Τί να κάνουμε;» του Μεγάλου Λένιν! Προηγουμένως μια κουβεντούλα για την σκόπιμη, άκρως ύποπτη αρλούμπα: Πάνω απ’ όλα η υγεία! Στον Θανάση τον Διάκο να το πείτε, ανδρείκελα του Καπιταλισμού, που έγινε σουβλάκι για την πατρίδα του! Στην μάνα, που θυσιάζεται για το παιδί της! Στον Επαναστάτη, που δίνει ό,τι πολύτιμο να ζήσουν ευτυχισμένοι τόσοι άνθρωποι αύριο, που ποτέ δεν θα γνωρίσει-όπως λέει ο Ναζίμ Χικμέτ! Πάνω απ’ όλα; Άνθρωπος, Αξιοπρέπεια, Αισθητική, Επανάσταση, με ευρύτερη έννοια!

Αντί, Καπιταλιστές, δολοφόνοι της ανθρωπότητας, με σαθρό πρόσχημα (όπως το καταντάτε) την υγεία, αντί να μας δηλητηριάζετε και ψυχικά σωματικά, αντί να διοχετεύετε σε όλη την γη αργό θάνατο με βρωμερές μάσκες, να μην κατασκευάζατε στα χημικά εργαστήρια τον Covid-19. Τόσο απλή η απάντηση! Αλλά τότε δεν θα κερδίζατε δεκάδες τρισεκατομμύρια δολάρια, ούτε θα καταστρέφατε εργασιακές σχέσεις και άλλες κοινωνικές δομές και κατακτήσεις με αίμα ποτισμένα. Εσείς εδώ και πάνω από 20 χρόνια κάνετε εντατικά πειράματα με νυχτερίδες και κορωνοϊούς (MERS, SARS και δεν ξέρω ποιοι άλλοι έχουν σειρά) για να κάνετε πληθυσμιακές εκκαθαρίσεις, τους γέροντες και τους αρρώστους σε αυτήν την φάση.

Τί να κάνετε εκτός από το να μην πρακτορεύετε τον θάνατο στα χημικά σας εργαστήρια; Αντί να πουλάτε δια της βίας μάσκες και να βγάζετε 7-8 δισεκατομμύρια δολάρια ή ευρώ ημερησίως, τσακιστείτε να βρείτε αμέσως αξιόπιστα φάρμακα και εμβόλια, να κάνετε γρήγορα νοσοκομεία, εντατικές μονάδες, να προσλάβετε γιατρούς, νοσηλευτικό, επιστημονικό προσωπικό, να τους αφήσετε να δουλεύουν με αυταπάρνηση, αντί ορισμένα αργυρώνητα από τις πολυεθνικές φαρμακευτικές γιατρουδάκια, που κάνουν πιάτσα στα βοθροκάναλα και τρομοκρατούν τον όχλο. Καταλάβατε τώρα τί έπρεπε να κάνετε, δολοφόνοι Καπιταλιστές, στην απίθανη περίπτωση, που στοχεύατε την υγεία του λαού και όχι το κέρδος;

Εσείς και τα ανά τον κόσμο πολιτικά κι άλλα τσιράκια σας εφαρμόσατε ανάποδα την ανοσία της αγέλης. Όταν δεν έπρεπε, κλείσατε την κοινωνία, την κάνατε νεκροταφείο και με σχεδόν μηδενική ανοσία ανοίξατε, στείλατε μετά τον συνένοχο παγκόσμιο όχλο πρόβατο επί σφαγή στον μεταλλαγμένο, σκληρό Covid-19! Από τον Μάρτιο λέγαμε, εγκληματίες του βιοχημικού πολέμου: Μην κλείνετε την κοινωνία! Έμεινε ανοικτή και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με 70 εκατομμύρια νεκρούς. Αγρόν… αγοράσατε! Ανοσία της αγέλης με το κεφάλι κάτω! Αυτός είναι ο λόγος, που για πρώτη φορά στα τελευταία 200 χρόνια έχουμε στην γη έξαρση της γρίπης το θέρος, ντάλα Αύγουστο!

Τί να κάνετε; Όποιος αρρωσταίνει φεύγει από την δουλειά και την κοινωνία, περιθάλπετε δωρεάν και αποτελεσματικά και επιστρέφει κατόπιν υγιής και δριμύτερος! Φάρμακα, εμβόλια, νοσοκομεία. Αλλά εσείς παίζετε το παιχνίδι του πανάθλιου συστήματος. Και οι μανδαρίνοι, τα ανά τον καπιταλιστικό κόσμο πολιτικά και κομματικά συστήματα χεστήκανε για την υγεία μπροστά στο λεγόμενο πολιτικό κόστος. Εδώ βρίσκεται και το μυστικό της μάσκας, πέρα από την μεγάλη καθημερινή κονόμα: Προκειμένου να νοσήσουν πολλοί, να μη χωράνε τα νοσοκομεία κι οι εντατικές, να πεθαίνουν στον δρόμο και να χάσουμε την κουτάλα της εξουσίας, βάλτους να φοράνε με το ζόρι και με πρόστιμα μάσκες, άσε να ψοφά αργά από τα σάλια τους. Σε δέκα χρόνια, που θα νοσήσουν με Χ.Α.Π. και άλλα προβλήματα, ποιος ζει, ποιος πεθαίνει! Να την βγάλουμε καθαροί, σαν πρωθυπουργοί, υπουργοί κι άλλα πουλημένα τομάρια της εξουσίας κι άσε τον όχλο να ψοφάει βραδέως! Να η ολέθρια φιλοσοφία, πανάθλιοι Καπιταλιστές. Να γιατί ο Φασισμός της μάσκας!

Επειδή η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα δεν μασά τα λόγια της, ούτε φοβάται, έχει και πιο σημαντικά «τί να κάνουμε;», Ξαναγράψαμε: Τέσσερα δισ. ηλίθιοι πανικόβλητοι κλείστηκαν σπίτια τους για 2-3 μήνες. Οι μισοί να κατέβαιναν στους δρόμους της ταξικής πάλης να κάψουν την γη απ’ άκρου σ’ άκρο, να ξημερώσει καινούργια ζωή, χωρίς Καπιταλισμό! Τί να γίνει; Του Φλόιντ των Η.Π.Α. και του Θρύλου! Αυτή η ομάδα δεν είναι ποδόσφαιρο και ψυχαγωγία. Είναι δύναμη και ιδεολογία με τα μεγάλα θετικά και αρνητικά. Αυτή είναι η λύση. Πενήντα χιλιάδες κόσμος στο Πασαλιμάνι γιόρτασε το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού αγνοώντας τις επιβολές του Φασισμού. Στο πολλαπλάσιο…. Εκατομμύρια, παγκόσμιες εξεγέρσεις κατά του Καπιταλισμού. Όχι όμως με λεηλασίες, απελπισμένες κραυγές κι αντικοινωνικές εκδηλώσεις (Η.Π.Α.), ούτε με φανατισμό ποδοσφαιρικό! Ταξική πάλη με συγκεκριμένα αιτήματα, μαζικές μορφές, χαρισματικούς ηγέτες, που θα βγουν στα πεδία παλλαϊκής ταξικής πάλης. Έτσι θα νικήσουμε όχι μόνο τον Κορωνοϊό (εφαρμόζοντας σωστά ανοσία της αγέλης) αλλά και την πηγή του. Ο Καπιταλισμός δεν έχει τρίτο δρόμο ή θα τον σκοτώσουμε ή θα μας σκοτώσει…

28 Αυγούστου 2020

Πηγή: mousapolytropos.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged