Γιώργος Πέρρος: Στο δίλημμα “τα κέρδη τους ή οι ζωές μας” πρέπει να βγούμε νικητές!»

Π-Πολιτικά
Μοιραστείτε το:

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη δεν πρέπει να σιωπήσει κανείς, αντίθετα πρέπει ο λαός να οργανώσει την πάλη του για να μπορέσει να προστατέψει τη ζωή του, αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Πέρρος μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών.

Όλη η ανακοίνωσή του…

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη δεν πρέπει να σιωπήσει κανείς, αντίθετα πρέπει ο λαός να οργανώσει την πάλη του για να μπορέσει να προστατέψει τη ζωή του

Για να αποκαλυφθούν οι αιτίες και οι ένοχοι των κρατικών εγκλημάτων και όχι να κρύβονται πίσω από δήθεν “ανθρώπινα λάθη”. Και πάνω από όλα για να πάψουν επιτέλους οι ανθρωποθυσίες στο βωμό του κέρδους.

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις κινητοποιήσεις και τις πολύμορφες συγκινητικές εκδηλώσεις των εργατικών σωματείων, των συλλόγων αυτοαπασχολούμενων και γυναικών των λαϊκών στρωμάτων, των Ενώσεων και Συλλόγων γονέων και ιδιαίτερα της νεολαίας, των φοιτητών, των σπουδαστών και των μαθητών.

Καλούμε το λαό σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση που καλεί η Ένωση Γονέων Περιστερίου και άλλοι μαζικοί φορείς της πόλης την Δευτέρα 6 Μάρτη στις 7:00μμ στο Δημαρχείο Περιστερίου.

Στο δίλημμα “τα κέρδη τους ή οι ζωές μας” πρέπει να βγούμε νικητές!».

*Γιώργος Πέρρος μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών.

Μοιραστείτε το:
Tagged