Τουρνουά ΧΑΝΤΜΠΟΛ Ολυμπιακής Εκεχειρίας στον Δήμο Ιλίου

Αθλητικά Ι-Κοινωνία
Μοιραστείτε το:

Ο Δήμος Ιλίου μαζί με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, την Ένωση Σωματείων Χειροσφαιρίσεως Αττικής και το Αθλητικό Σωματείο «Ίλιον Αθλητικός Σύλλογος Χειροσφαίρισης» με επικεφαλής τον Ολυμπιονίκη Δημήτρη Καφφάτο συνδιοργανώνουν Τουρνουά Χάντμπολ.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, ώρες 09:30 – 14:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Γ. Κακούρης» (Καπετάν Βέρα και Γ΄ Ορεινής Ταξιαρχίας) με τη συμμετοχή 8 ομάδων και 150 αθλητών ηλικίας από 5 ως 12 ετών όπου θα αγωνιστούν στο άθλημα του χάντμπολ, σε 3 διαμορφωμένα γήπεδα και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά Ολυμπιονίκες άλλων αθλημάτων και σημαντικές προσωπικότητες.

Το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2000 ως κοινή πρωτοβουλία της Ελλάδας και της  Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και έχει ως αποστολή του την προώθηση των Ολυμπιακών Αξιών, την προώθηση της Ειρήνης, της Φιλίας και την καλλιέργεια της διεθνούς κατανόησης. Ο ευρύτερος και μακροπρόθεσμος στόχος του Κέντρου είναι η δημιουργία και η συνεχής προώθηση μιας Κουλτούρας Ειρήνης, βασισμένης στο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Δήμος Ιλίου πάντοτε αρωγός σε αθλητικές δράσεις που προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη σας προσκαλεί να γνωρίσετε το άθλημα του ΧΑΝΤΜΠΟΛΛ που κάνει τα πρώτα του βήματα στην πόλη.

Μοιραστείτε το:
Tagged