Συνέντευξη της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου

Δ-Συνεντεύξεις ΣΥΝ-Δημοτικά
Μοιραστείτε το:
Ρ. Δούρου: «Δίνουμε μάχες που δεν δόθηκαν στο παρελθόν»

Ρένα Δούρου στο Euro2day.gr

Το αποτύπωμα των θέσεών της για τις πολιτικές εξελίξεις, την οικονομία στη «στροφή» μετά την επώδυνη εποχή των Μνημονίων, και την αναγκαιότητα διαρκούς στήριξης των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων και πολιτών, καταγράφει η Ρένα Δούρου, με συνέντευξή της στην ηλεκτρονική εφημερίδα “Euro2Day”.

Η Περιφερειάρχης Αττικής θέτει το διακύβευμα των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο εκείνους που «ξέχασε το σύστημα, και δεν βρίσκονται στο ραντάρ» των ανθυποψηφίων της.

Η Ρένα Δούρου, με τη συνέντευξή της στο “Euro2Day”, απαριθμεί με απτά παραδείγματα το έργο που συντελέστηκε αυτά τα χρόνια στην Περιφέρεια Αττικής, υπό τη δική της πολιτική ευθύνη, έργο ουσίας και όχι μακέτας ή βιτρίνας, προσθέτοντας ότι δεν αναδείχτηκε επαρκώς από τους διαμεσολαβητές του μηνύματος προς την κοινωνία.

Σύμφωνα με τη Ρένα Δούρου, η επόμενη διοικητική θητεία στην Περιφέρεια Αττικής, θα κληθεί να επαναπροσδιορίσει τις ισορροπίες με την κεντρική εξουσία, και να ενδυναμώσει το δίχτυ ασφαλείας για τους πλέον αδύναμους πολίτες, τους ξεχασμένους και παραγκωνισμένους.

Η Περιφερειάρχης Αττικής κατηγοριοποιεί και τις δράσεις που προωθήθηκαν στον τομέα της οικονομίας, για να διευκολυνθεί η καινοτομία, το νέο επιχειρείν, και όσοι συνέχισαν να σκέφτονται δημιουργικά στην εποχή της μεγάλης κρίσης.

Η Περιφερειάρχης αναφέρεται στις ανείπωτες τραγωδίες με την απώλεια συμπολιτών μας ως αποτέλεσμα των δυο μεγάλων φυσικών καταστροφών, αναλύει τις προωθητικές δράσεις ανάσχεσης των συνεπειών, ώστε να αποκατασταθεί η καθημερινότητα των κατοίκων, καθώς και στις παρεμβάσεις που υλοποιούνται ώστε να υπάρξει η αναγκαία θωράκιση για το μέλλον.

Τέλος, η Ρένα Δούρου ανοίγει και το κεφάλαιο των ευρωεκλογών, μιλώντας για το διαφορετικό υπόδειγμα που καλούνται να επιλέξουν οι πολίτες για την Ευρώπη του μέλλοντος, ως ανάχωμα στην ακροδεξιά και τη ρητορική του μίσους και του φόβου που τη συνοδεύει.

Για να διαβάστε όλη την συνέντευξη της Ρένας Δούρου στο Euro2Day, κάντε κλικ εδώ

Μοιραστείτε το:
Tagged

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *