Αλέξης Σταυρούλιας στο Blue Sky: Η συνετή διαχείριση απαιτεί υπευθυνότητα – Υπερήφανοι οι δημότες για την Πόλη (βίντεο)

Π-Κοινωνία
Μοιραστείτε το:

Στο κεντρικό δελτίο του Blue Sky TV, μίλησε για τον Δήμο Περιστερίου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών της Πόλης κος Σταυρούλιας. Συγκεκριμένα και απαντώντας στις ερωτήσεις της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου, δήλωσε για την αίσθηση που έχουν οι Δημότες της Πόλης, αλλά και οι κάτοικοι άλλων περιοχών της Ελλάδας, για το έργο της διοίκησης Παχατουρίδη, καθώς επίσης και για την εκ μέρους του διαχείριση των οικονομικών του Δήμου και την ανάγκη να λέει ορισμένες φορές και όχι, προκειμένου να υπάρχει πάντα συνετή και ορθολογική διαχείριση:

«Ζυγίζουμε το έργο της Δημοτικής αρχής με την υπερηφάνεια που νιώθει ο δημότης του Περιστερίου. Εάν ερωτηθεί ένας Περιστεριώτης για την πόλη του, θα φανεί ότι έχει πολύ μεγάλο ηθικό και υπερηφάνεια γι’ αυτή. Από την άλλη, σε οιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, όταν μιλούν για την Πόλη του Περιστερίου, αναφέρουν ότι σ’ αυτή κάτι διαφορετικό γίνεται.

Οι αριθμοί, μας προδίδουν και μετά από χρόνια. Δεν έχω μάθε να διαχειρίζομαι τους συνανθρώπους μου με ψευδαισθήσεις και με ψέματα. Όταν ασχολείσαι με νούμερα και αριθμούς θα πρέπει να έχεις μάθει να χειρίζεσαι και το όχι. Εάν όλοι οι πολιτικοί μας είχαν μάθει να χειρίζονται και το όχι, ίσως η χώρα μας να μην είχε φθάσει στην κατάσταση που σήμερα βρίσκεται.»

Μοιραστείτε το:
Tagged