Ο Τσίπρας δικαίωσε τον Σαμαρά !!!

Κοινωνία
Μοιραστείτε το:

Πως του το είχε πει ο Σαμαράς του Τσίπρα; Θα πιεις το ποτήρι των ψεμάτων μέχρι τελευταίας σταγόνας.

Και τo ήπιε χθες, κατά την εξαγγελία του νέου γύρου ελεημοσύνης, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να επισκιάσει τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για το Μάτι, το ράπισμα του Μητσοτάκη κατά του πολακισμού και τις χλιδάτες διακοπές με κότερα του ανάλγητου κεφαλαίου που άλλοτε κατήγγειλε.

Όταν ανακοίνωσε ανερυθρίαστα ότι μειώνει τον ΦΠΑ στην εστίαση , που του είχε αφήσει μειωμένο ο Σαμαράς, αλλά λόγω της… περήφανης διαπραγμάτευσης το 15’ τον αύξησε.

Κοινώς, παραδέχτηκε ότι είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας από σύστασης του νεοελληνικού κράτους.

Ότι επί της ουσίας, πήρε 15 δισ. μέτρα, υπέγραψε δύο μνημόνια, φόρτωσε με επιπλέον 100 δισ. το χρέος, καταδίκασε τη χώρα σε λιτότητα μέχρι το 2060 και ξεπούλησε τη Μακεδονία, για να αρχίσουμε να επιστρέφουμε εκεί που βρισκόμασταν επί Σαμαρά.

Μια μόνο λέξη. Ντροπή.

Πλέον, ο λαός, και ιδιαίτερα όσοι παραμένουν αυταπατημένοι, δεν θα πρέπει να έχουν καμία αμφιβολία για το ποιόν του Τσίπρα.

Με την χθεσινή του εμφάνιση απέδειξε περίτρανα ότι είναι ένας αριβίστας που τσάκισε μια πατρίδα κι έναν λαό για να κατακτήσει την καρέκλα του Μαξίμου. Ένας αδίστακτος εξουσιολάγνος που συνθηκολόγησε με τους δανειστές για να ρίξει τον Σαμαρά που έβγαζε εν τοις πράγμασι τη χώρα από τα μνημόνια.

Οφείλουν λοιπόν, τόσο στις επερχόμενες εκλογές όσο και στις επόμενες, να πράξουν το χρέος τους απέναντι στη πατρίδα.

Χρέος, που δεν έπραξαν το 15΄, γιατί δυστυχώς γοητεύτηκαν από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα αντί να γοητευτούν από τα πραγματικά έργα.

Δεν υπάρχει πια περιθώριο για νέο λάθος.

Οι ψεύτες πρέπει να φύγουν δίχως δεύτερη σκέψη, μπας και καταφέρει η επόμενη κυβέρνηση να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Οι τύποι είναι άθλιοι. Δεν γίνεται να ομολογούν δημοσίως τα εγκλήματα εις βάρος της χώρας και να υπάρχουν ακόμη πολίτες που θέλουν να τους ψηφίσουν.

Τι άλλο πρέπει να συμβεί δηλαδή για να πειστούν άπαντες, ότι οι ολετήρες επιβάλλεται να επιστρέψουν στο 3%;

Να χάσουμε την Θράκη, το Αιγαίο και την Κύπρο; Διότι αυτοί είναι οι επόμενοι στόχοι τους για να ολοκληρώσουν τον εθνομηδενισμό τους. Άλλωστε, το ομολογούν με τις δηλώσεις τους και τις πράξεις τους. Τι περιμένουν, να δώσουν ανάλογη συνέντευξη Τύπου με τη χθεσινή για να το καταλάβουν;

Δεν πίστεψαν τον Σαμαρά όταν έλεγε ότι ο Τσίπρας είναι το ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί και ιδού τα αποτελέσματα.

Τουλάχιστον, ας πιστέψουν τον Μητσοτάκη που ζητάει την ψήφο τους για να αποφευχθεί η απειλή ενός νέου ατυχήματος. Που αν γίνει, δεν πρόκειται ποτέ να συνέλθει η Ελλάδα.

Έλεος πια!!!

Πηγή: Antinews.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged