Λ. Αυγενάκης: «Η κυβέρνηση της ΝΔ θα απελευθερώσει την δυναμική του Ηρακλείου»

Δ-Συνεντεύξεις
Μοιραστείτε το:

«Την επόμενη μέρα των εκλογών η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά την δουλειά, και η Κρήτη αποτελεί προτεραιότητα. Δεν έχουμε μαγικό ραβδάκι αλλά έχουμε θέληση, πρόγραμμα και όραμα που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες», δήλωσε ο Γραμματέας Π.Ε. και Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στην εκπομπή του TV Creta, «Live με την Αντιγόνη», και στην δημοσιογράφο Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Βασικά σημεία της συνέντευξης του Γραμματέα της ΝΔ:

Η αλαζονεία και η απαξίωση που συνεχίζει να δείχνει ο Πρωθυπουργός στην λαϊκή βούληση κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να προσέλθουν οι πολίτες στις κάλπες. Πριν λίγες μέρες ο κ. Τσίπρας μίλησε απαξιωτικά για τις εκλογές, τις οποίες παρά τις δικές του υποσχέσεις, δεν έχει ακόμα προκηρύξει. Δεν μας κάνει χάρη ο κ. Τσίπρας να πάμε σε εθνικές εκλογές. Είναι η απαίτηση του Ελληνικού λαού που του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα. Είναι λαϊκή εντολή.

Η κα Χριστοδουλοπούλου αντί να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, ζήτησε συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ήταν όμως Αντιπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν της Βουλής των Ελλήνων, όλων των Ελλήνων!

Θα είμαι και εγώ ένας από τους 11 υποψήφιους Βουλευτές στο Ηράκλειο Κρήτης. Χρόνια τώρα υπηρετώ με ευθύνη και εντιμότητα τους Ηρακλειώτες ως Βουλευτής, και τα τελευταία χρόνια, με την εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη και των συναδέλφων, υπηρετώ και από την θέση του Γραμματέα της Π.Ε.  Ζητώ λοιπόν από τους συμπολίτες μας να αξιολογήσουν το έργο μου και να με εμπιστευτούν για ακόμα μια φορά.

Η ενότητα υπηρετείται ήδη από την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν έχουμε μείνει μόνο στα λόγια. Χθες έγινε η πρώτη άτυπη συνάντηση όλων των Περιφερειαρχών, και των 13. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλους τους αυτοδιοικητικούς για το καλό του τόπου μας.

Μοιραστείτε το:
Tagged