Ο φασισμός της απαγόρευσης του καπνίσματος

Απόψεις Κοινωνία

Πόσο πρόστυχα και φτηνιάρικα, πόσο φασιστικά, σερβίρονται και επιβάλλονται οι μύθοι στον ηλίθιο, διεφθαρμένο και δια της οθόνης αδιαλείπτως ψεκασμένο όχλο! Έπιασε μέγας πόνος τον άθλιο Καπιταλισμό για την υγεία σου, κυρίως για τις βλαβερές και θανατηφόρες συνέπειες του καπνίσματος.

Βάλθηκε να σου το κόψει με το μαχαίρι! Στην κυριολεξία, όμως, με το μαχαίρι! Κανονική ψύχωση, θηριώδης μανία σε όλη την Αποικία: Στο εκτελεστικό απόσπασμα οι καπνιστές! Βαρύτατα πρόστιμα σε καπνίζοντες πολίτες και καταστήματα ντουμάνια!

του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Επικερδέστερη, αποτελεσματικότερη διαφήμιση προϊόντων καπνού και εξ ίσου επικίνδυνων υποπροϊόντων ατμισμού των πνευμόνων! Δεν είναι όμως, αυτό το κύριο, ο δεσπόζων στόχος. Είναι βαθύτερη η ουσία. Με την αντικαπνική ψύχωση διεξάγεται στην Γκραικυλία ακόμα ένα παγκόσμιο πείραμα αποτελεσματικότερης χειραγώγησης του όχλου.

Η πρώτη συντονισμένη και σε ευρεία κλίμακα δοκιμή απευθείας παρέμβασης στον εγκέφαλο και στο θυμικό του. Πριν φυτέψουνε το τσιπάκι στο μυαλό! Σε αυτά τα πλαίσια διεξάγεται το εν λόγω πείραμα, στρώνει το χαλί, καλλιεργεί το έδαφος…

Πρόβες εγκεφαλικών εμφυτευμάτων! Το πιο ουσιαστικό: Συνιστούν συγχρόνως και φασιστικά πειράματα, που έχουν την ρίζα στα κρεματόρια και άλλα χιτλερικά εργαστήρια παρασκευής της (παπ)Αρίας φυλής!

Είναι ο ψεκασμένος (δια της οθόνης) μέσος ανθρωπάκος εξαρτημένος ψυχή τε και σώματι από την νικοτίνη, την πίσσα και άλλα παράγωγα του τσιγάρου. Για 15, για 30 χρόνια, για μισόν αιώνα καπνίζει αρειμανίως! Εν πάση περιπτώσει έτσι την βρίσκει και είναι απόλυτο δικαίωμά του! Μωρέ τι μας λες!- απαντά η ξενόδουλη εξουσία.

Έρχεται το φασιστικό της σύστημα δίκην λοβοτομής, με χιτλερικό τρόπο και του επιβάλλει: Κόψε τον λαιμό σου, μαζί με το τσιγάρο και τα συναφή! Αν θέλεις να έχεις κοινωνική δραστηριότητα, θ’ απαλλοτριώσεις βίαια, την ψυχή σου, το χούι σου,, την εξάρτησή σου, την ψυχαγωγία σου, το κέφι σου!

Γίνε με το στανιό ένας άλλος, μια μαριονέτα, αλλιώς; Μείνε σπίτι σου, κάπνιζε σαν τον σκύλο στην παγωνιά ή στο ήλιο! Αρχίζει ο όχλος να δέχεται την λοβοτομή με διάφορες δικαιολογίες: Την υγεία των παιδιών, την χρέωση ασφαλιστικών ταμείων από τους καρκινοπαθείς, το περιβάλλον στους χώρους συνάθροισης και άλλες μαλακίες.

Συνιστούν ευλογοφανή προσχήματα, αφού υπάρχουν λύσεις για καπνιστές και μη. Όχι, λέει το σύστημα Δυτικών σκουληκιών, που θέλει και τα υπερκέρδη από την… κρυφή κατανάλωση καπνού και συναφών ειδών και την εγκεφαλική απαλλοτρίωση.

Σε ισοπεδώνω παρεμβαίνοντας στην κύρια έξη σου, στο βασικότερο στοιχείο της προσωπικότητας, ανεξάρτητα αν αυτό είναι βλαβερό ή ωφέλιμο! Να πούμε ότι μόνο τα βλαβερά έχουν ενδιαφέρον και αξία στην ζωή; Περιττό! Με συνοπτικές διαδικασίες θα σε κάνω ενεργούμενο, θα αλλοιώσω κάθε σου διακριτή κίνηση, που μπορεί να σε βγάζει από το εκάστοτε «νόμιμο», «παραδεκτό», που εκπορεύεται από την εξουσία.

Δεν μπορείς να διαφέρεις, ούτε στα θεωρούμενα ως αρνητικά. Κι αν πετύχω, εγώ το σύστημα Δυτικών σκουληκιών, να μπω έτσι και τόσο βαθιά στον εγκέφαλο και στην ψυχή σου, σε αυτό, που κυλάει στις φλέβες σου, λόγου χάρη νικοτίνη, άντε να κάνεις από δω και πέρα διαδήλωση, εργατική διεκδίκηση, ταξικό αγώνα, επανάσταση, την παραμικρή απόκλιση από ό,τι διατάζει κάθε φορά η εξουσία.

Εδώ σου κόψανε τον καπνό, δεν θα παραιτηθείς από κάθε πνευματική αίρεση και κοινωνική ανησυχία, που δεν στέργει ο άθλιος Καπιταλισμός, το φρικτότερο σύστημα αφότου ο πίθηκος έγινε άνθρωπος! Αντίστοιχα ό,τι η εξουσία θεωρεί συμφέρον της θα το αποδέχεσαι άκριτα για να τα έχεις καλά μαζί της.

Ασφαλώς υπάρχουν μεγάλες, βλαβερές επιπτώσεις του καπνού και συναφών ειδών. Δεν είναι καινούριο! Το ότι το «θυμήθηκαν» τώρα και με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο στην Γκραικυλία, αλλά σε όλη την Δύση μετάτρεψαν μανιωδώς το κάπνισμα στον Διάβολο του κόσμου, είναι η καλλίστη απόδειξη για το διεξαγόμενο ανά την υφήλιο πείραμα, αλλά πάλι η Αποικία έχει… ειδική αποστολή. Όταν περάσει εδώ, θα γίνει πιο εύκολα παγκόσμια σταθερά.

Όχι η απαγόρευση καπνίσματος. Για αυτό υπάρχουν βιώσιμες λύσεις για καπνιστές και μη, αλλά η λοβοτομή στην ψυχή και στον εγκέφαλο! Χέστηκε, με το συμπάθιο, ο Καπιταλισμός αν ζεις ή πεθαίνεις, ηλίθιε, διεφθαρμένε και ψεκασμένε (δια της οθόνης) όχλε!

Σε όλα τ’ άλλα σε σκοτώνει, σε πατά κάθε μέρα σα μυρμήγκι και τον έπιασε ο πόνος αν βάζεις καπνό στα πνευμόνια! Όταν η ρύπανση του αέρα έχει χτυπήσει από χρόνια κόκκινο! Είναι πονοψυχιάρηδες ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο. Προφανώς μόνο για τα άνομά τους συμφέροντα.

Για αυτό και σε ένα ήσσονος σημασίας, μια και είναι εύκολα επιλύσιμο, πρόβλημα δίνει σκόπιμα διαστάσεις ψύχωσης, μανίας, καταιγίδας, κατ’ εντολήν των αφεντικών. Είδατε πώς ο Κούλης Ξεπουλητάρης συνεχίζει στον δρόμο του άνευ Τσίπ(ρ)ας υπηρέτη των ξένων; Έχει συνέχεια το κράτος-διάβαζε ο ραγιαδισμός και η υποτέλεια- πολλούς αιώνες τώρα!

Και μην ακούσω μαλακίες τώρα ότι δεν προτείνονται λύσεις! Υπάρχουν και είναι η εξής μία με όλες της τις ποικίλες εφαρμογές, ανά περίπτωση και συνθήκες: Ανεξάρτητοι χώροι για τους καπνίζοντες και τους άκαπνους σε κάθε κοινωνική σύναξη, σε όλα τα μαγαζιά, ιδιαίτερα εστίασης!

 Έχω δικαίωμα να καπνίζω σαν αράπης! Να διαθέτω όπως γουστάρω το τομάρι μου! Θέλω ν’ ανοίξω κατάστημα για καπνιστές! Έχω δικαίωμα να καταστραφώ! Δεν γουστάρω, όμως, τα χιτλερικά σας πειράματα!

Κάπου είδα ότι ένας ηλίθιος εξυπνάκιας αναρωτιόταν μεγαλοπρεπώς: Τί θα γίνεται με τις μουσικές σκηνές και εν γένει τις συναυλίες και άλλα πολιτιστικά δρώμενα; Ποιοι θα πηγαίνουν; Οι καπνίζοντες ή οι άλλοι; Πώς θα διαχωρίζονται; Απλούστατα, πανίβλακα, θιασώτη… μοντέρνου φασισμού, θα γίνονται συναυλίες, εκδηλώσεις και άλλαι παννυχίδες για καπνίζοντες και άλλες για άκαπνους!

Εκτός φυσικά από χώρους, που από χρόνια έχει κατοχυρωθεί το «απαγορεύεται το καπνίζειν», Μέγαρο μουσικής και συναφείς χώροι, θέατρα, κινηματογράφοι, δικαστήρια, και λοιπά. Εκτός φυσικά από χώρους όπου είναι… κατοχυρωμένο το κάπνισμα, λόγου χάρη στα σκυλάδικα, στα ξενυχτάδικα μπαρ και καμπαρέ!

20 Οκτωβρίου 2019

Πηγή: mousapolytropos.gr

Tagged