Το Vukentra Media Group ευχαριστεί τους 2.220.000 επισκέπτες του τον μήνα Νοέμβριο

Πολυμέσα

Το Vukentra Media Group ευχαριστεί τους 2.220.000 επισκέπτες του τον μήνα Νοέμβριο. Όπως γνωρίζουν οι επισκέπτεςμας το Vukentra Media Group, διαχειρίζεται και λειτουργεί τις ιστοσελίδες Vukentra.com, Peristeri.org και Dytikapotami.com και παράλληλα τις ιστοσελίδες Peristerioika.com, Sporgilos.com και Antrona.eu που σήμερα βρίσκονται  στη φάση αναπροσαρμογής και μετασχηματισμού της θεματολογίας τους.

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες που επέλεξαν και επιλέγουν  τις ιστοσελίδες μας για την ενημέρωσή τους και να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της εξειδικευμένης διαδικτυακής πλατφόρμας “Alexa”, οι τρεις ιστοσελίδες μας κατά μόνας αλλά και συνολικά είναι μακράν πρώτες απ’ όσες λειτουργούν με θεματολογία την Δυτική Αθήνα.

Ευχαριστούμε, επίσης και τους Έλληνες και Ελληνόγλωσσους από 138 χώρες της αλλοδαπής, με προεξάρχουσα την Κύπρο  που τιμούν τις ιστοσελίδες του Vukentra Media Group, επιλέγοντάς τες για την ενημέρωσή τους.

Κλείνοντας δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε αδέσμευτοι μακριά από κάθε είδους εξαρτήσεις και επιρροές, με καυτά άρθρα, αποκαλύψεις και κριτικές. Και να από λάθος πληροφόρηση θίγουμε κάποιους, εδώ είμαστε για να προβάλουμε την αλήθεια…

————————

Υ.Γ.: Να θυμίσουμε ότι για την τόλμη μας να παρουσιάζουμε τις «αλήθειες των πραγμάτων», έχουμε δυσαρεστήσει πολλούς «έχοντες και κατέχοντες», σε σημείο που «γνωστοί άγνωστοι» πυρπόλησαν το αυτοκίνητό μας…

Vukentra Media Group

Tagged