Το μεγαλείο των αιρετών που μας διοικούν… αυτοπροσδιοριζόμενοι ως «ψυχικά διαταραγμένα άτομα»

Π-Πολιτικά
Μοιραστείτε το:

Τάδε έφη αντιδήμαρχος μεγάλου Δήμου της Δυτικής Αθήνας:

 «Ως ψυχικά διαταραγμένο άτομο μπορώ εύκολα να αντιληφθώ όσους από τους γύρω μου πάσχουν από ψυχικά νοσήματα καθώς και τα άτομα με ειδικά προβλήματα, (αρρωστημένες κακίες και κόμπλεξ κατωτερότητας).

Κατόπιν τούτου και μετά από εντολή του ψυχιάτρου μου, υποκλίνομαι στην μακαριότητα του πνεύματός σας και ζητώ ταπεινά συγνώμη, διότι σας έκανα να χάσετε την ψυχραιμία σας.

Σας υπόσχομαι ότι δεν θα επαναληφθεί!»

Μόνο θαυμασμός του αξίζει και μην πάει το μυαλό σας στο “ξύλο και μάλιστα απελέκητο”… Εάν πάει, είστε παντελώς αξιολύπητοι, αφού δεν μπορείτε να εκτιμήσετε το μεγαλείο της προσωπικότητας…

————————–

Κι όμως «ψυχικά διαταραγμένο άτομο», κατά αυτοπαραδοχή του και μάλιστα έγγραφη, διατέλεσε κατόπιν απόφασης Δημάρχου της Δυτικής Αθήνας και μάλιστα διάσημου πανελλαδικά, αντιδήμαρχος σε κρίσιμα πόστα του Δήμου, όπως επίσης και Πρόεδρος του Δ.Σ. Διαβάστε πως… πέραν των άλλων εκδηλώνεται το μεγαλείο και η «ποιότητα» τω αιρετών που μας διοικούν και φροντίζουν…

Είναι κοινά αποδεκτό στους ανθρώπους με κοινή λογική και ικανοποιητική ικανότητα κρίσης ο,τι το μεγαλείο και η «ποιότητα» τω αιρετών, είτε της κεντρικής πολιτικής σκηνής, είτε του δήμου όπου κατοικούμε και διαβιούμε, που μας διοικούν και φροντίζουν… είναι σχετικά μεγέθη που δύσκολα μπορούν να αποτιμηθούν με επιστημονικά και όχι μόνο κριτήρια.

Από την άλλη, όμως, είναι επίσης κοινά αποδεκτό ότι τα άτομα αυτά θα πρέπει να έχουν ένα μίνιμουν λογικής συμπεριφοράς, τουλάχιστον όση επιβάλλεται να έχουν οι δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι προκειμένου να παραμένουν στην υπηρεσία τους και να μην στέλνονται στο σπίτι τους… ως ανίκανοι ή διαταραγμένες προσωπικότητας.

Σήμερα, η στήλη παρουσιάζει τον αυτοπροσδιορισμό που επιχείρησε αντιδήμαρχο μεγάλου δήμου της Δυτικής Αθήνας και όχι μόνο, όχι προφορικά αλλά εγγράφως, αυτοπροσδιορισμό που γνωστοποίησε στον Δήμαρχο της Πόλης.

Να σημειώσουμε ότι το έγγραφο με το οποίο διατυπώνεται ο αυτοπροσδιορισμός της ψυχικής και όχι μόνο κατάστασης του κου αντιδημάρχου και το οποίο φέρει την υπογραφή του είναι σχετικά παλιό, φέρει αριθμ. πρωτ. 3…./11.3.2010, -δηλαδή με απλά λόγια είναι επίσημα καταχωρημένο στο αρχείο του Δήμου-, φαίνεται, όμως, α΄πό την εξέλιξη των γεγονότων, ότι είτε δεν έγινε κατανοητό από τον κο Δήμαρχο στον οποίο γνωστοποιήθηκε επίσημα, είτε  αυτός ο αυτοπροσδιορισμός προσωπικότητας εκλίφθηκε απ’ αυτόν ως πολιτικό προσόν, αφού όχι μόνο  όρισε τον/ην αυτοπροσδιοριζόμενο/νη  εκ νέου υποψήφιο/α στις εκλογές του 2014, αλλά στην συνέχεια τον διατήρησε πάλι ως αντιδήμαρχο και μάλιστα σε κομβικό για την λειτουργία του Δήμου Τμήμα.

Τι λέει ο έγγραφος αυτοπροσδιορισμός  προσωπικότητας και ψυχικής ικανότητας του/ης κ. Αντιδημάρχου…

Αντιγράφουμε αυτολεξί από το έγγραφο που ο ίδιος υπογράφει:

«Ως ψυχικά διαταραγμένο άτομο μπορώ εύκολα να αντιληφθώ όσους από τους γύρω μου πάσχουν από ψυχικά νοσήματα καθώς και τα άτομα με ειδικά προβλήματα, (αρρωστημένες κακίες και κόμπλεξ κατωτερότητας).

Κατόπιν τούτου και μετά από εντολή του ψυχιάτρου μου, υποκλίνομαι στην μακαριότητα του πνεύματός σας και ζητώ ταπεινά συγνώμη, διότι σας έκανα να χάσετε την ψυχραιμία σας.

Σας υπόσχομαι ότι δεν θα επαναληφθεί!»

Σχόλιο…

Όχι δεν έχουμε κανένα σχόλιο για τον αυτοπροσδιορισμό του/ης κου/ας αντιδημάρχου, ούτε για τον κύριο Δήμαρχο που τον/ην διατήρησε στην θέση του αντιδημάρχου για μία ακόμη τετραετία.

Το μόνο που μπορούμε να γράψουμε και μάλιστα νεο-ελληνιστί είναι «Respect» ή αν προτιμάται ως ιδεολήπτες την ορθή ελληνική «ΣΕΒΑΣΜΟΣ» σ’ αυτούς που μας διοικούν…

Πως είπατε…; Όχι δεν είμαστε ψυχικά ασθενείς, ούτε εμείς… ούτε εσείς… που μας διαβάζετε… Μ@Λ@ΚΕΣ είμαστε και παρακαλώ ας μην διαφωνήσει κανένας…

Εξάλλου πως να διαφωνήσει κανείς στην περίφημη ρύση «κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν…»

———-

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι άσχετες με τον αναφερόμενο ποιο πάνω αντιδήμαρχο, αντλίθηκαν από το διαδίκτυο και εκφράζουν, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες, τις καταστάσεις που βιώνουν στην καθημερινότητά τους τα «ψυχικά διαταραγμένα άτομα», ακόμη κι αυτά που το περιπεκτικό προσωνύμιό τους ήταν «σκύλα»…

«Εκδορεύς…»

Μοιραστείτε το:
Tagged