Εμπορικός Σύλλογος Περιστερίου: Έκοψε την «πίτα» του με πολύ μεγάλη επιτυχία

Π-Ανακοινώσεις & Εκδηλώσεις

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου

 Η κοπή έγινε στα γραφεία του Συλλόγου την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου , παρουσία επισήμων, μελών και φίλων . Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Καλαντώνης  σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής : «Σήμερα είναι μία ιστορική  μέρα για τον Εμπορικό Σύλλογο Περιστερίου για δύο λόγους , ο ένας είναι ότι κόβουμε την πίτα μας  έπειτα από πολλά χρόνια  και  ο δεύτερος ότι αυτή  η γιορτή-τελετή γίνεται στα νέα μας γραφεία , στο κέντρο του Περιστερίου με πλήθος κόσμου.

Γίνεται μία μεγάλη και συλλογική προσπάθεια να ξαναζωντανέψουμε τον Εμπορικό Σύλλογο Περιστερίου μέσα από τις στάχτες του.»Συνεχίζοντας ο κύριος Καλαντώνης τόνισε χαρακτηριστικά «παραλάβαμε έναν Εμπορικό Σύλλογο με δύο γραφεία και δέκα καρέκλες σε μία αποθήκη και με χιλιάδες ευρώ χρέη. Κατορθώσαμε να ξεχρεώσουμε τα πάντα ,να φτιάξουμε νέα γραφεία τα οποία σημειωτέον λειτουργούν καθημερινάμε πλήρη γραμματειακή υποστήριξη.»

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Περιστερίου κ .Ανδρέα Παχατουρίδη για την συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου  στις χριστουγεννιάτικες  εκδηλώσεις  του Δήμου καθώς και τον Διοικητή του Α΄Αστυνομικού τμήματος κ.Κώστα Τσιγκόπουλο όπως  και τον υπαστυνόμο του Β΄ Αστυνομικού τμήματος κ.Κώστα Αποστολόπουλο, για την άψογη συνεργασία τους με θετικό αποτέλεσμα στην πάταξη του παρεμπορίου στην πόλη μας.

Καταλήγοντας  ο πρόεδρος του  Εμπορικού  Συλλόγου  Περιστερίου  κ. Γιάννης  Καλαντώνης,  απηύθυνε  ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους εμπόρους και σε όλους  τους φορείς της πόλης να βοηθήσουν σε αυτή τη κοινή προσπάθεια για να φθάσουν τον Εμπορικό Σύλλογο Περιστερίου στο ύψος που του αρμόζει.

 Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων : ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Περιστερίου Αρχιμανδρίτης Μάξιμος, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Ιωάννης Λοβέρδος, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου , ο Δήμαρχος  του Περιστερίου κ. Ανδρέας  Παχατουρίδης, ο πρόεδρος  του Δημοτικού  Συμβουλίου  κ. Βασίλης Λώλος,  ο επικεφαλής  της  Δημοτικής  Παράταξης  Ενεργοί  Πολίτες κ. Θανάσης Καποτάς ,ο αντιπρόεδρος  του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ.  Νικόλαος  Γρέντζελος, ο πρόεδρος της αστικής εταιρείας ΕΡΜΗΣ κ. Δημήτρης  Βαρβακώστας,  οι πολιτευτές   της  ΝΔ   κ. Ουρανία Σαγιάκου και  ο κ .Δημήτρης Καλογερόπουλος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

   Την εκδήλωση κάλυψαν δημοσιογραφικά οι: Πρώτη του Περιστερίου, pitsouni city, vukentra.com και dytika.com.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε πλούσιος μπουφές. Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν μια ευγενική προσφορά του κ Γίωργου Πάτση τον οποίο το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά.

Υπενθυμίζουμε ότι τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου βρίσκονται sτην Παναγή Τσαλδάρη 21 (2ος όροφος ) και λειτουργούν από Δευτέρα – Παρασκευή 10πμ – 2μμ και την Δευτέρα 5μμ – 9μμ. Τα τηλέφωνα μας είναι  210 5762175 και κινητό 674556562 email: esperisteri @gmail .com

Tagged