Διοίκηση Παχατουρίδη: Κάλεσμα στους γιατρούς του Περιστερίου

Π-Ανακοινώσεις & Εκδηλώσεις

Μπορεί οι προθέσεις να είναι αγνές, αλλά παραμένει το γεγονός ότι για άλλη μία φορά η Διοίκηση Παχατουρίδη στρέφεται  στους δημότες προκειμένου να καλύψει τις αδυναμίες της στην φροντίδα της τοπικής κοινωνίας, μίας κοινωνίας  για την οποία έχει μάθει να προσφέρει μόνο «άρτο και θεάματα» στα σύγχρονα κολοσαία που έχει στήσει στην Πόλη, όπως το Άλσος και η 1η Παιδική Χαρά, αδιαφορώντας για όλα τα άλλα και κυρίως για την δημόσια υγεία των κατοίκων της…

Με ανακοίνωσή του, ο δημοτικός σύμβουλος κος Γιώργος Μπεκιάρης καλεί όλους τους ιατρούς της πόλης να επικοινωνήσουν με την Διοίκηση Παχατουρ’ίδη προκειμένου να βοηθήσουν στο πρόβλημα του κορονοϊού, όπως αναφέρει…. Δείτε όλη την ανακοίνωση:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Βιώνουμε όλοι μια πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η εξέλιξη της όπως και οι διαστάσεις της μπορεί να είναι ραγδαίες και αβέβαιες.

Ο Δήμος Περιστερίου είναι πάντα κοντά σε όλους τους πολίτες με κάθε τρόπο. Οι χρονίως πάσχοντες συμπολίτες μας και ιδιαίτερα οι κάτοικοι, έχουν ιδιαίτερη ανάγκη εξυπηρέτησης στην συνταγογράφηση των αναγκαίων γι’ αυτούς φαρμάκων

Το αρμόδιο Υπουργείο με απόφαση του επιτρέπει την κατ’ εξαίρεση συνταγογράφηση φαρμάκων για τις ομάδες αυτές πέραν των υποχρεώσεων κάθε γιατρού στον ΕΟΠΥΥ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού και να τηλεφωνήσουν στο τηλέφωνο 2105783266 για ενημέρωση και συνεννόηση. 

Γεώργιος Μπεκιάρης

  • Καρδιολόγος
  • Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Υγείας του Δήμου Περιστερίου
Tagged