Πασχαλινά γεύματα από δήμο Αιγάλεω – Σύμπραξη και με την Περιφέρεια Αττικής

Α-Κοινωνία

Πασχαλινά γεύματα προσέφερε από το Μεγάλο Σάββατο έως και τη Δευτέρα του Πάσχα ο δήμος Αιγάλεω, στο πλαίσιο στήριξης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Τα πασχαλινά γεύματα ήταν μια προσφορά του δήμου Αιγάλεω και της Περιφέρειας Αττικής που σε αγαστή συνεργασία διανεμήθηκαν, μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου,στους συνανθρώπους μας.

Η αλληλεγγύη είναι μία σταθερά στην τοπική αυτοδιοίκηση τόνισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας στη συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα κ. Ανδρέα Λεωτσάκο για τα πασχαλινά γεύματα. Ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Αττικής και τον Γιώργο Πατούλη για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αναφέροντας πως η σημαντική αυτή προσφορά, έρχεται να ενισχύσει τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, ο οποίος καθημερινά παρέχει φαγητό, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

—————-

Εθελοντική διανομή πασχαλινού γεύματος στο Αιγάλεω

Ο δήμος Αιγάλεω συνεχίζοντας τις δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς, διένειμε προϊόντα και πασχαλινό γεύμα για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και το Μεγάλο Σάββατο. Ο δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του δήμου και τους συμπολίτες μας που εθελοντικά βοήθησαν στη διανομή και υπογράμμισε ότι όλοι είμαστε συνεπείς στην υποχρέωση μας να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας αυτές τις μέρες. ”Αν δε δει ο Θεός χέρι ανθρώπου, δε βάζει μήτε κι αυτός το δικό του“ τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Γκίκας, ευχόμενος σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Tagged