Αλέξης Σταυρούλιας: Θα πάρουμε όλα τα μέτρα ανακούφισης για το Περιστεριώτικο λαό

Π-Πολιτικά
Μοιραστείτε το:

Η διοίκηση του Δήμου Περιστερίου, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αλέξιος Σταυρούλιας και ολόκληρη η εκτελεστική ομάδα του Δήμου, από τη πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του covid-19, προσπάθησαν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Βρισκόμαστε σύμφωνα με την άποψη των ειδικών επιστημόνων σε καλή πορεία, ως προς την έκβαση της πανδημίας. Γνωρίζουμε όλοι καλά, ότι την υγειονομική κρίση θα διαδεχτεί η οικονομική κρίση, της οποίας το μέγεθος κανένας δεν μπορεί ακόμη με ακρίβεια να προσδιορίσει.

Η διοίκηση του Δήμου Περιστερίου είναι παρούσα και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σταθεί δίπλα στον λαό του Περιστερίου. Το οικονομικό επιτελείο του Δήμου, με προεδρεύοντα τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη και τον Αντιδήμαρχο οικονομικών Αλέξιο Σταυρούλια, εξετάζει κάθε μέρα την ροή των οικονομικών του Δήμου Περιστερίου. Μελετάει και καταγράφει την υστέρηση των εσόδων λόγω αδυναμίας των πολιτών να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.Παρακολουθεί την εξέλιξη της οικονομικής κρίσης και την πορεία της επανεκκίνησης της αγοράς.

Σύντομα και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα είναι σε θέση να καταθέσει εγγράφως και τεκμηριωμένα τις προτάσεις της και τα μέτρα ανακούφισης για το Περιστεριώτικο λαό.

Ειδικότερα μελετά την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει σε:

  • Όλους τους γονείς που έχουν παιδιά στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας.
  • Όλους τους γονείς που έχουν παιδιά στο ωδείο του Δήμου μας.
  • Όλα τα μέλη των κολυμβητηρίων του Δήμου μας.
  • Όλους τους μισθωτές των Δημοτικών κτιρίων.
  • Όλους τους μισθωτές και εκμεταλλευτές κυλικείων, τόσο εντός σχολικών συγκροτημάτων όσο και εντός αθλητικών εγκαταστάσεων.
  • Στους επιχειρηματίες του χώρου εστίασης, καφέ αναψυχής και γενικώς στους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  • Επίσης στους επιχειρηματίες του χώρου εστίασης, καφέ αναψυχής και γενικώς στους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, ως προς την κατάληψη κοινοχρήστων χώρων και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.
  • Στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης.

Συζητούνται επίσης και διάφορες προτάσεις, οι οποίες αφού κοστολογηθούν θα κατατεθούν από την διοίκηση.

Αλέξης Σταυρούλιας,  Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Περιστερίου

Μοιραστείτε το:
Tagged