Δήμος Χαϊδαρίου: Διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ την Τετάρτη 3 Ιουνίου

Χ-Κοινωνία

 Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου την Τετάρτη  3/6/2020 θα πραγματοποιήσει την 12η διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής του ΤΕΒΑ. Η διανομή θα γίνει πλησίον του Δημαρχείου, στη συμβολή των οδών Φιλοπάππου και Επαύλεως.

Το σύνολο των ωφελούμενων οικογενειών για το μήνα Ιούνιο ανέρχεται σε  441 οικογένειες σύμφωνα με τα στοιχεία του  ΚΕΑ.

Κατά τη διάρκεια των διανομών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δημόσιας ασφάλειας. Για το λόγο αυτό και  προς αποφυγή του συνωστισμού,  οι ωφελούμενοι θα εισέρχονται σε ομάδες των 50 ανά μισή ώρα, όπως έχουν ειδοποιηθεί μέσω μηνυμάτων που έλαβαν.

Η διανομή περιλαμβάνει 9 είδη νωπών τροφίμων (κοτόπουλο, βόειο κρέας, τυρί φέτα, τυρί γραβιέρα, μήλα, πορτοκάλια, καρότα, πατάτες, λάχανο), καθώς και 9 είδη μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, φακές, φασόλια, τομάτες σε κονσέρβα), όλα σε διπλάσιες από τις συνήθεις ποσότητες και αντίστοιχα με τον αριθμό των μελών των ωφελούμενων οικογενειών.

Θα διανεμηθούν επίσης  6 είδη βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόκρεμα, σαμπουάν, πράσινο σαπούνι, σκόνη πλυντηρίου, υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων), βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα, καθώς και μάσκες ατομικής προστασίας.

Tagged