Αγωνία Τέλος για Περιστέρα: Ορκίστηκε Επίκουρη καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η κα Μπαζιάνα

Τριτοβάθμια

Η Περιστέρα Μπαζιάνα στις αρχές Δεκεμβρίου 2019 τοποθετήθηκε στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως επίκουρη καθηγήτρια.

Τότε το 11μελές εκλεκτορικό σώμα είχε αποφασίσει ομοφωνα την εκλογή της στην προκηρυσσόμενη θέση Επίκουρου Καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λαμία.

Η προκήρυξη της θέσης έγινε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 2 Αυγούστου του 2019 κι εκδήλωσαν ενδιαφέρον συνολικά τέσσερις υποψήφιοι.

Ενστάσεις επί της διαδικασίας δεν κατατέθηκαν και από τον περασμένο Δεκέμβριο η κυρία Μπαζιάνα είναι Επίκουρη καθηγήτρια.

Το πρωί της Τετάρτης κάτω από άκρα μυστικότητα και λόγω των συνθηκών που έχει επιβάλλει ο κορωνοϊός η σύζυγος του τεως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πήγε στο Βόλο όπου σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ορκίστηκε στο γραφείο του Πρύτανη.

Έτσι από τον Σεπτέμβριο θα διδάσκει στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Λαμίας. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα η κυρία Μπαζιάνα μετά την ορκωμοσία της ήπιε έναν καφέ στο Βόλο και αναχώρησε στη συνέχεια για την Αθήνα.

Πηγή: pronews.gr

Tagged