Γιώργος Καπλάνης: Απαράδεκτη και σε βάρος των εργαζόμενων η στάση του κου Μίχου και του Προέδρου του Δ.Σ.

ΑΒ-Κοινωνία

Ο Μίχος, ο τοίχος κι οι εργαζόμενοι

Η στάση σας κ. Μίχο είναι απαράδεκτη κι αδιανόητη.

Συγκρατήστε και διαχειριστείτε επιτέλους τα πάθη, τις ορμές, τις εμμονές και τους εφιάλτες σας και μην ξεσπάτε σε ανθρώπους που δεν σας φταίνε. Μην ξεσπάτε στους εργαζόμενους του δήμου μας! Εξαιτίας των φαντασμάτων σας αφήνετε 27 οικογένειες στην ανασφάλεια, στο φόβο και στην αβεβαιότητα και γίνεστε ο μεγαλύτερος εχθρός τους. Στηρίζεστε αποκλειστικά στις προπαγανδιστικές σας φυλλάδες που μανιωδώς προβάλλουν με βαρύγδουπους τίτλους την αγάπη και το ενδιαφέρον σας προς τους συνεργάτες-υπαλλήλους σας, ενώ στην πραγματικότητα τους καθιστάτε έρμαιο των επιλογών και των φιλοδοξιών σας. Τους αναγκάζετε να προβούν εκ νέου σε μια αγχώδη δικαστική μάχη παρότι εμείς ως δημοτική αρχή καταφέραμε να δώσουμε νικηφόρο τέλος στους επί χρόνια αγώνες τους. Μην απαξιώνετε με αυτό τον τρόπο ανθρώπους στους οποίους στηρίζεται το έργο και η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας.

Είστε ο μόνος δήμαρχος που στρέφεστε κατά των εργαζομένων.

Σας το έχω ξαναπεί… είμαι και θα είμαι δίπλα στους συνεργάτες μου όπως ήταν κι εκείνοι όλα αυτά τα χρόνια. Γι’ αυτό θα τους στηρίξω και σ’ αυτό τον αγώνα τους, ώστε να  ξανακερδίσουμε μαζί τη μονιμοποίησή τους. Στη συγκεκριμένη ενέργεια και σε άλλες  αντίστοιχου περιεχομένου να ξέρετε πως θα με βρείτε απέναντί σας!

Προς Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου,

Κε Βόσσο το αίτημά μας ήταν συγκεκριμένο και ξεκάθαρο!

Σας ζητήσαμε να μεταφερθεί το θέμα της δικαίωσης των εργαζομένων  από την Οικονομική Επιτροπή σε Δημοτικό Συμβούλιο με τη φυσική παρουσία όλων μας κι εσείς αντί αυτού συνεχίζετε να κρύβεστε.

Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι ως δημοτικοί σύμβουλοι είστε υπηρέτες του λαού που σας εξέλεξε κι όχι υπηρέτες κι εντολοδόχοι των προσταγών του κ. Μίχου, ο οποίος με τη σειρά του απέχει από οποιαδήποτε προσπάθεια κοινής μας συνεννόησης.

Σας καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή να πραγματοποιήσετε κανονική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε ουσιαστικά όλες και όλοι μας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα είστε υπόλογοι μιας απόφασης για την ομηρία των εργαζομένων του Δήμου μας. Χρησιμοποιείστε μία φορά τις πρωτοποριακές σας ιδέες και σε κάτι που θα βοηθήσει πραγματικά την πόλη μας!

Γιώργος Καπλάνης, Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη»

Tagged