Δήμος Περιστερίου: Παράνομες απολύσεις και Ψεύτικες Συνεδριάσεις (βίντεο)

Π-Κοινωνία
Μοιραστείτε το:

Η Διοίκηση Παχατουρίδη επιμένει στις παράνομες απολύσεις 14 εργαζομένων στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς με ψεύτικες συνεδριάσεις που δεν έγιναν ποτέ.

Μετά την κατακραυγή για τις ξαφνικές απολύσεις 14 εργαζομένων στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς  και κατόπιν δυναμικής παρέμβασης τους ματαιώθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΠΑΑΔΠ  το οποίο συγκλήθηκε άρον –άρον για να επικυρώσει την αυθαίρετη και επικίνδυνη απόφαση της διοίκησης Παχατουρίδη.

Η πίστη τους στην αντιλαϊκή πολιτική και η ξεφτίλα τους ξεπέρασε τα εσκαμμένα:

  1. Σήμερα 31 Αυγούστου (τελευταία ημέρα προθεσμίας με βάση το νόμο) συγκαλέστηκε το ΔΣ του ΟΠΑΑΠ για να παρθεί απόφαση για τις 14 απολύσεις. Ο Πρόεδρος του ΔΣ, Α. Πλέστης (μεταγραφή της Διοίκησης Παχατουρίδη από τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ) μπήκε στο γραφείο λέγοντας: «συγκαλείται το ΔΣ, συμφωνούμε, τελειώσαμε»
  2. Κανείς ΔΕΝ μίλησε, κανείς ΔΕΝ ψήφισε, κανείς ΔΕΝ κατέγραψε τίποτα. Αν αυτό ήταν συνεδρίαση, τότε ήταν η ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ συνεδρίαση στην ιστορία της ανθρωπότητας αφού δεν την κατάλαβε ΚΑΝΕΙΣ και διήρκησε 2 δευτερόλεπτα !!! (δείτε το βίντεο της ψευτοσυνεδρίασης)

  1. Η αξιοθρήνητη δειλία τους ολοκληρώθηκε όταν μετά καλούσαν ένα-ένα τα μέλη του Νομικού Προσώπου για να υπογράψουν ΠΡΩΤΑ ότι ήταν ΠΑΡΟΝΤΕΣ και ΜΕΤΑ ΝΑ τους ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ (!!!). Δηλαδή τους ζητούσαν να υπογράψουν ότι …πράγματι έγινε συνεδρίαση.
  2. Μετά από μισή ώρα οι εργαζόμενοι δέχτηκαν στο mail τους (!!!) το εξής κείμενο:

Αντί η Διοίκηση Παχατουρίδη να ακυρώσει την αυθαίρετη, παράνομη και αξιοθρήνητη απόφαση του κ. Πλέστη ως όφειλε, έκανε το εξής:

Ανακοίνωσε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη (και μάλιστα εν ώρα εργασίας, στις 12:00 το πρωί) για να επικυρώσει την παρανομία.

Το θέμα θα ήταν απλά γελοίο αν δεν αφορούσε τις ζωές 14 εργαζόμενων γυναικών, αν δεν αφορούσε συνολικά τα παιδιά και τους γονείς του Περιστερίου.

  • ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΗΣ» ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ  ΠΕΦΤΟΥΝ
  • ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ  ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

*Τελικά, όπως είναι πλέον γνωστό, το Δημοτικό Συμβούλιο, ματαιώθηκε από τον Πρόεδρό του κύριο Λώλο με αστείες δικαιολογίες

Σωματειακή Επιτροπή Εργαζόμενων Δήμου Περιστερίου

Μοιραστείτε το:
Tagged