10 τοπία απίστευτης ομορφιάς που κόβουν την ανάσα…

Περιβάλλον
Μοιραστείτε το:

Οι φωτογραφίες  που θα δείτε δεν είναι σκηνικό κάποιας ταινίας. Είναι από υπαρκτά τοπία και είναι πιο όμορφα και από τη πιο ζωηρή μας φαντασία! Λίμνες, νησιά, ποτάμια,βουνά και λιβάδια, ανέγκιχτα από τους «βαρβάρους» του πολιτισμού, αφημένα στο σεβασμό της ίδιας της φύσης, που φροντίζει μόνη της τα του οίκου της

  1. Lavender Fields, Γαλλία

 

Τους καλοκαιρινούς μήνες, τα λιβάδια που είναι γεμάτα με λεβάντες ανθίζουν και τα μωβ άνθη τους γεμίζουν τον ορίζοντα μέχρι εκεί που πιάνει το μάτι.

  1. Procida, Ιταλία

 Αυτό το μικρό νησί είναι γεμάτο με σπίτια σε ζαχαρένια χρώματα που έχουν ως φόντο το φωτεινό μπλε της Μεσογείου.

  1. Caño Cristales River, Κολομβία

 Γνωστό και ως «το ποτάμι των πέντε χρωμάτων», αυτό το βιολογικό θαύμα παίρνει ένα εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα κάθε φθινόπωρο, λόγω ενός σπάνιου φυτού που ανθίζει στο αμμώδες έδαφος.

  1. Lake Retba, Σενεγάλη

 

Αυτή η λίμνη στο χρώμα της τσιχλόφουσκας παίρνει αυτή την απόχρωση λόγω ενός φιλικού στον άνθρωπο βακτηρίου που βρίσκεται στα αλμυρά νερά της.

  1. Tulip Fields, Ολλανδία

Τους ανοιξιάτικους μήνες, λιβάδια με τουλίπες, ασφόδελους και υάκινθους ανθίζουν, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό ουράνιο τόξο χρωμάτων.

  1. Great Barrier Reef, Αυστραλία

 Είναι το σπίτι για 400 είδη κοραλλιών, 500 είδη φυκιών και 1.500 είδη ψαριών – και έχει και τη χρωματική παλέτα για να το αποδείξει.

  1. Luoping, Κίνα

 Τα χωράφια σε αυτή την επαρχία στην ανατολική Κίνα γίνονται μια «χρυσαφένια θάλασσα» όταν η κανόλα ανθίζει.

  1. Valley of Flowers National Park, Ινδία

 

Αυτό το Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με φόντο την άγρια ομορφιά των Ιμαλαϊων, είναι καλυμμένο με πολύχρωμα λουλούδια. Σε συνδυασμό μάλιστα με ένα ηλιοβασίλεμα, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο.

  1. Shibazakura Hill, Ιαπωνία

 

Την άνοιξη, τα χωράφια στη βάση του βουνού Fuji γεμίζουν με χιλιάδες βρύα. ή «shibazakura», σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ.

  1. Lake Natron, Τανζανία

 Αυτή η λίμνη έχει τόσο αλάτι που σχεδόν κανένα είδος φυτού ή ζώου δεν μπορεί να επιβιώσει. Οι υπέροχες κόκκινες και πορτοκαλί αποχρώσεις της όμως μας ανταμείβουν!

Πηγή: news247

Μοιραστείτε το:
Tagged