Επιθετικός Ισλαμισμός και «χειραγώγηση προσφύγων»

Ανατρεπτικά
Μοιραστείτε το:

Δεν είναι πρόσφυγες είναι εισβολείς

Η παρουσια του Ισλαμ σε μια χωρα επιδρα στις εξελιξεις ευθεως αναλογα με τους αριθμους των μουσουλμανων που βρισκονται εκει. Αν οι αφοσιωμενοι οπαδοι του Μωαμεθ δεν ξεπερνουν το 1% του πληθυσμου τοτε οι μουσουλμανοι ειναι φιλησυχοι, αγαπουν την ειρηνη και δειχνουν ετοιμοι να ασχοληθουν αποκλειστικα με την καθημερινοτητα τους. Αυτο ισχυει απολυτα σε χωρες οπως οι Ηνωμενες Πολιτειες, η Αυστραλία ή ο Καναδάς με ποσοστο μουσουλμανων απο 0,08 έως 1,8% .

Η επιθετικη ισλαμοποιηση, εχει σαν αφετηρία την στιγμη που οι αριθμοι των μουσουλμανων ειναι αρκετοι ωστε να επιτρεπουν διεκδικητικες κινητοποιησεις με στοχο την κατοχυρωση κατ’ αρχην δικαιωματων που στην συνεχεια εξελισσονται σε επιλογες επιθετικες η καταπιεστικες για τις αλλες πληθυσμιακες ομαδες μιας χωρας. Οπως με λεπτομερεια αναφερει ο Δρ. Peter Hammond στο εξαιρετικα διαφωτιστικο του βιβλιο Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat (2010), όταν οι ανεκτικές, πολυπολιτισμικές και «πολιτικά ορθές» κοινωνίες δέχονται μια σειρά από απαιτήσεις των μουσουλμάνων κατοίκων τους κάποια άλλα ζητήματα αρχίζουν να γίνονται ορατά και βαθμιαία κυρίαρχα.

Επιπτώσεις Μουσουλμανικής Κυριαρχίας

Μόλις ο αριθμός των μουσουλμάνων κατοίκων προσεγγίζει το 2 – 5 % αρχίζει ο προσηλυτισμός άλλων εθνικών μειονοτήτων καθώς και ομάδων του πληθυσμού που αισθάνονται περιθωριοποιημένοι και εξαιρεμένοι (λχ φυλακισμένοι). Τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται ήδη σε χώρες όπως η Δανία (2%), η Γερμανία (3%) η Βρετανία (2,7%), η Ισπανία (4%) και η Ταιλάνδη (4,6%). Μόλις το ποσοστό ξεπεράσει περίπου το 5 % (Γαλλία 8 %, Σουηδία 5 %, Ελβετία 4,3 %, Ολλανδία 5,5 %, Φιλιππίνες 5 %) οι πιέσεις εντείνονται σε βαθμό μεγαλύτερο από το μέγεθος της μειονότητας.

Λχ, γίνονται μεγάλες διεκδικήσεις για την εισαγωγή ενός ειδικού «καθαρού» (halal) με ισλαμικούς όρους φαγητού, πχ στα σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση απασχόλησης υποχρεωτικά σε μουσουλμάνους για την προπαρασκευή και διαχείρισή του. Σε περιπτώσεις που το αίτημά τους δεν γίνεται δεκτό εμφανίζονται απειλές για κινητοποιήσεις και αντίποινα. Την ίδια στιγμή αιτήματα αυτοδιοίκησης με βάση την Σαρία (ισλαμικό νόμο) στις ιδιαίτερες κοινότητές τους εμφανίζονται με απειλές για βίαια αντίποινα αν η πίεση απορριφθεί.

Όταν το πληθυσμιακό ποσοστό των μουσουλμάνων ξεπερνά το 10 %, βιαιότητες κάνουν την εμφάνισή τους με ανησυχητική συχνότητα με βάση παράπονα και αιτήματα για την κοινωνική τους κατάσταση. Στο Παρίσι βλέπουμε ήδη πυρπόληση αυτοκινήτων ενώ η παραμικρή κίνηση που ενοχλεί τους ισλαμιστές απαντάται με βιαιότητες και συχνά με αίμα (Παρίσι και Κοπεγχάγη με καρτούν για τον Μωάμεθ και Αμστερνταμ για κάποιο φίλμ). Τέτοιες εντάσεις παρατηρούνται σχεδόν καθημερινά σε κοινωνίες με τέτοια ποσοστά (Ινδία 10%, Κένυα 19%, Ρωσία 15 %).

Με ποσοστά πάνω από 20 % σημειώνονται συχνές εγκληματικές ενέργειες που περιλαμβάνουν σκοτωμούς αντιφρονούντων ετερόπιστων (χριστιανών) η ετερόδοξων (σιίτες) καθώς και σχηματισμός παραστρατιωτικών οργανώσεων όπως λχ στην Αιθιοπία (32,8 %), στο Τσαντ (53,1 %) και στο Λίβανο (59,7 %) και στη Βοσνία (40 %). Όταν το ποσοστό των μουσουλμάνων κατοίκων ξεπερνά το 60 % σημειώνονται οργανωμένες διώξεις «άπιστων», εθνοκαθάρσεις αντιφρονούντων, η χρησιμοποίηση της Σαρία σαν επιθετικού όπλου όπως και η Γίζυα (φόρος στους άπιστους) καθώς και φαινόμενα βίαιης Τζιχάντ (Μαλαισία 60,4 %, Κατάρ 77,5 %, Σουδάν 70 %, Μπανγκλαντές 83 %, Αίγυπτος 90 %, Ινδονησία 86,1 % κλπ).

Πρόσφυγες η Εισβολείς;

Οι χριστιανικές χώρες γεμίζουν από μουσουλμάνους τυχαία η κατόπιν κάποιας συνειδητής κινητοποίησης; Κανένας δεν μπορεί με σιγουριά να διατυπώσει κάποια καίρια άποψη. Παρατηρήσεις όμως είναι δυνατόν να γίνουν.

Η κραυγή ‘Χετζίρα’ (Hijrah) στέλνει κραδασμούς ανατριχίλας στο θυμικό των μουσουλμάνων. Σηματοδοτεί το ξεκίνημα του Ισλάμ κι αναφέρεται στη φυγή σαν πρόσφυγας του Προφήτη Μωάμεθ από την Μέκκα, για να διασωθεί από επικείμενους φονιάδες, την άφιξή του στη Μεντίνα (τότε, Γιαθρίμπ), την μεθόδευση της από μέσα κατάληψής της και την επεκτατική στη συνέχεια κυριαρχία του Ισλάμ παντού. Περιέχεται σε 91 στίχους του Κορανίου σαν καθήκον των μουσουλμάνων να μιμηθούν τoν Προφήτη και να αυξήσουν την Χετζίρα, με στόχο την επεκτατική διάδοση του Ισλάμ σε άλλες χώρες και κοινωνίες. Μια τέτοια ‘φυγή’ των μουσουλμάνων, με την μορφή προσφυγιάς η μετανάστευσης, οριοθετεί τους τρόπους με τους οποίους η Σαρία (ιερός νόμος) μπορεί τελικά να επιβληθεί σε αλλόπιστες κοινωνίες.

Από την βία των Σαλαφιστών μέχρι την αξιοποίηση των δημοκρατικών θεσμών και της ανοχής των άλλων κοινωνιών, που κάνουν χρήση οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι και οι οπαδοί της Χιζμπ – ουτ Ταχρίρ, υπάρχουν σαφείς θρησκευτικές αναφορές στα διάφορα ιερά κείμενα. Σε ποιό βαθμό λοιπόν η ανθρώπινη πλημμύρα που κατακλύζει τα ελληνικά νησιά και την υπόλοιπη Ευρώπη είναι προιόν γνήσιας προσφυγικής διαφυγής η αποτέλεσμα προσχεδιασμένης – με μεθόδους βίαιου εξαναγκασμού συχνά – ισλαμικής διείσδυσης; (Για περισσότερες πληροφορίες στο θέμα, βλ το μικρό βιβλίο των Sam Solomon και E. Al Maqdisi, Modern Day Trojan Horse: Al-Hijra, the Islamic Doctrine of Immigration, Accepting Freedom or Imposing Islam?. Advancing Native Missions, 2009).

Ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες και στα βίντεο από τα συμβαίνοντα στα ελληνικά νησιά και στους σταθμούς της Βουδαπέστης, της Βιέννης και του Μονάχου αλλά και στα σύνορα Ουγγαρίας – Σερβίας και Γερμανίας – Δανίας διαπιστώνουμε (παρά τις προσπάθειες των ΜΜΕ να επικεντρώνουν τις κάμερες στα ελάχιστα γυναικόπαιδα) πως 8 στους 10 εικονιζόμενους είναι νέοι άνδρες ηλικίας γύρω στα είκοσι και πάνω. Ανάμεσα στις τόσες χιλιάδες ‘πρόσφυγες’, που είναι οι πολλές γυναίκες, τα μικρά παιδιά, οι άρρωστοι και οι ηλικιωμένοι; Αυτοί δεν κινδυνεύουν από τους εμφύλιους και τις αγριότητες των τζιχαντιστών του Χαλιφάτου; Κάτι δεν στέκει καλά σε όλα αυτά. Είναι περίεργο πως δεν γίνεται σχεδόν καθόλου κουβέντα για το ζήτημα αυτό.

Είναι επίσης ακατανόητο πως όσοι διαφεύγουν από τη Συρία κυρίως στρέφονται προς την Δύση, και όχι προς πολύ κοντύτερα ευρισκόμενες χώρες που είναι πλούσιες αλλά και μουσουλμανικές. Σε χώρες όπως το Κουβέιτ, το Κατάρ , τα Εμιράτα και η Σαουδική Αραβία δεν έχει μέχρι σήμερα μεταφερθεί ούτε ένας (!) μετανάστης. Ενώ σε άλλες γειτονικές χώρες, με σοβαρά όμως οικονομικά προβλήματα οι περισσότερες , και που δεν μπορούν να τους κρατήσουν για πολύ, έχουν γίνει δεκτοί πάρα πολλοί (Τουρκία 1,8 εκ., Λίβανος 1,2 εκ., Ιορδανία 628.000, Αίγυπτος 133.000). Κι αυτοί όμως, λόγω άθλιων οικονομικών συνθηκών, πασχίζουν να φύγουν για Ελλάδα και Ευρώπη. Γιατί οι εύπορες μουσουλμανικές χώρες, όπου θα μπορούσαν να παραμείνουν μόνιμα δίχως προβλήματα, δεν δέχονται κανέναν;

Μήπως λοιπόν στόχος είναι η νέα ‘φυγή’ (hijrah) προς την Δύση; Πριν από μήνες το Ισλαμικό Χαλιφάτο στη Συρία και στο Ιράκ είχε απειλήσει την Δύση με 500.000 χιλιάδες ισλαμιστές ‘πρόσφυγες’. Που σύμφωνα με το παράδειγμα του Προφήτη θα διέβρωναν τις κοινωνίες αυτές από μέσα, διαδίδοντας την φανατισμό τους, με τελικό στόχο την επιβολή της Σαρία. Το σχέδιο του Χαλιφάτου δείχνει να πετυχαίνει, με την Ευρώπη να κατακλύζεται από μουσουλμάνους και τα ελληνικά νησιά, σαν ανυπεράσπιστα προγεφυρώματα, να βουλιάζουν κάτω από το βάρος των αριθμών τους..

Το ζήτημα δεν έχει να κάνει με ρατσισμό. Μια και η εθνικότητα και το χρώμα των εισβολέων δεν παίζει κανένα ρόλο. Εχει όμως μεγάλη σημασία η σύγκρουση αξιών. Οι κοινωνίες μας είναι χτισμένες πάνω στην αποδοχή του διαφορετικού, στην ανεκτικότητα και τον αλληλοσεβασμό. Αυτές είναι αρχές που αντιπαρατίθενται με τον ακραίο ισλαμισμό. Οι αξίες των δύο πολιτισμών δεν είναι συμβατές. Φανατισμός, μίσος, αντιπαλότητα, εξαίρεση του ‘άλλου’ κυριαρχούν στο δικό τους πολιτισμό. Στην αναπόφευκτη σε βάθος χρόνου ρήξη, ποιος θα κυριαρχήσει;

Οι Ευρωπαικές ηγεσίες εξακολουθούν να κρατούν τα μάτια ερμητικά κλειστά στην πραγματικότητα και στους κινδύνους. Προκειμένου να εξυπηρετήσουν παροδικά συμφέροντα και μυωπικούς πολιτικούς στόχους θυσιάζουν τις μακρόπνοες προοπτικές των κοινωνιών τους. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τη σκέψη τους και την έλλειψη οραματισμών.

@ Ανδρέας Ανδριανόπουλος έχει γράψει τα βιβλία: «Στην Καρδιά του Ισλάμ: Από τις Στέπες της Κεντρικής Ασίας στο Αφγανιστάν» (2001) και πρόσφατα «Η Οργή του Ισλάμ και οι Φανατικοί της Τζιχάντ» (2015)

A young migrant, who drowned in a failed attempt to sail to the Greek island of Kos, lies on the shore in the Turkish coastal town of Bodrum

Αυτό είναι το θέλημα του Αλλάχ.

[η εικόνα επάνω είναι απάτη και υπόκειται στις αρχές τις Αντιπροπαγάνδας]

Ακόμα ένα μικρό παιδί και η μάνα του πνίγηκαν όταν οι επιβάτες ενός φουσκωτού το βούλιαξαν, όπως τους δασκάλεψαν οι διακινητές για να θεωρηθούν ναυαγοί και όχι παράνομα εισελθόντες. Δεν ήταν βέβαια εκεί φωτογράφος και η είδηση πέρασε στα ψιλά. Το ίδιο δράμα θα επαναλαμβάνεται κάθε μέρα και όλοι οι «αρμόδιοι» θα εξαντλούν την «ευαισθησία» τους σε μια υποκριτική τηλεοπτική γκριμάτσα δύο δευτερολέπτων. Το πρόβλημα χρειάζεται συνολική νομοθετική κατ’ αρχήν ρύθμιση, ως εξής:

 1. Η Ε.Ε. να υποχρεώσει την Τουρκία να αποδεχθεί δικαιοδοσία διεθνούς δικαστικού κλιμακίου σε αυτά τα θέματα το οποίο για κάθε βύθιση σκάφους θα διεξάγει ανακρίσεις και εδώ ανάμεσα στους επιβάτες και στην Τουρκία ανάμεσα στους διακινητές. Οι διακινητές, ούτως ή άλλως να δικάζονται για έκθεση ανθρώπων σε κίνδυνο θανάτου και αν υπάρχουν νεκροί, να δικάζονται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Είναι εύκολο να βρεις ποιος ήταν ο διακινητής κάθε βάρκας.
 2. Να δημιουργηθούν γραφεία της Ε.Ε. στην Τουρκία στα οποία να μπορούν να προσέρχονται οι πρόσφυγες πολέμου, να παίρνουν πολιτικό άσυλο μαζί με αεροπορικό εισιτήριο κατευθείαν για την χώρα υποδοχής τους. Άρα, κατά τεκμήριο ΟΛΟΙ οι άλλοι θα είναι οικονομικοί μετανάστες.
 3. Να αλλάξει η νομοθεσία η οποία να προβλέπει ότι μετά την διάσωση, εάν οι διασωθέντες δεν δηλώσουν καθόλου στοιχεία ή δεν δηλώσουν τα πραγματικά τους στοιχεία (κάτι που είναι εύκολο να διασταυρωθεί με τις πρεσβείες των χωρών προέλευσης) να είναι υπό κράτηση και να ενεργοποιείται η διαδικασία απέλασης. Εάν πάλι δηλώσουν πραγματικά στοιχεία και αποδειχθεί ότι είναι οικονομικοί μετανάστες και όχι πρόσφυγες πολέμου, πάλι να απελαύνονται, ευρισκόμενοι υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία της απέλασης. Αν η χώρα μας δεν έχει υπογράψει με τις χώρες τους σύμφωνο επαναπροώθησης, να επιστρέφονται στην Τουρκία. Ναι, τίποτε δεν είναι ούτε εύκολο ούτε ευχάριστο σ’ αυτό το θέμα. Το να μην κάνεις τίποτε όμως και απλώς να μετράς τους πνιγμένους είναι το χειρότερο.

Τραγωδία σε θρησκευτικό προσκύνημα; – Γιατί τραγωδία; Αυτό ήταν το θέλημα του Αλλάχ.

Το είπε κι ο εκπρόσωπος της σαουδαραβικής κυβέρνησης. Τους ήθελε μια ώρα αρχύτερα κοντά του. Ήδη θα ξεσαλώνουν με τις 72 παρθένες έκαστος. Τραγωδία σε θρησκευτικό προσκύνημα; Στην ιερότερη πόλη, στην ιερότερη στιγμή; Τι λέτε ρε βέβηλοι! Ή πιστεύετε ή δεν πιστεύετε, ενδιάμεσο δεν υπάρχει.

Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί προσφέρεται περίθαλψη στους τραυματίες. Κι αυτούς τους ήθελε κοντά του ο Αλλάχ, αλλά λίγο αργότερα. Ίσως υπήρχε έλλειψη σε παρθένες και δεν ήθελε να τους αφήσει να περιμένουν με το μπιπ στο χέρι. Δεν είναι ασέβεια να πας κόντρα στο θέλημα του Υψίστου; Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος ειδήμων περί τας βουλάς Του; Πώς ερμηνεύεται η εκατόμβη νεκρών τη στιγμή του προσκηνύματος; Ο Θεός την προκάλεσε ή ο Διάβολος που εκείνη τη στιγμή πετροβολούσαν; Κι επειδή το ερώτημα είναι γενικό, δεκτός και ειδήμων άλλου δόγματος.

Ο ιμάμης είναι ευτυχισμένος για όσους πέθαναν. Και οι ίδιοι αυτό θα παρακαλούσαν. Είναι σίγουρος: «Σας εγγυώμαι ότι πολλοί από εκείνους που έφυγαν προσεύχονταν να πεθάνουν σε ένα προσκύνημα Ihram.» Κι αυτό που έγραψε αρέσει σε 59.000 άτομα και το κοινοποίησαν 23.000! Θα πρέπει να καταλάβετε ότι το Ισλάμ είναι θανατολάγνο. Κι είναι λογικό: αφού η ζωή στη γη είναι γεμάτη προβλήματα και η ζωή στον παράδεισο του Αλλάχ είναι ό,τι πιο ευτυχισμένο μπορείς να φανταστείς, τι κάθεσαι και παιδεύεσαι εδώ; Αν δεν μπορείς να ανατιναχτείς μαζί με τους απίστους, μπορείς να ελπίζεις ότι θα ποδοπατηθείς στη Μέκκα. (σ.tp. Κι ο Χριστιανισμός το ίδιο υποστηρίζει για τον Παράδεισο και η έκφταση «ήταν θέλημα θεού» είναι και στα δικά του κιτάπια)

Υ.Γ.1: Όταν γίνεται ένα τέτοιο ατύχημα ειδικά την ιερότερη για μια θρησκεία στιγμή, είναι αυτή που οφείλει να εξηγήσει τι δεν πήγε καλά στο αφήγημά της. Η εξήγηση λοιπόν που έδωσαν οι σαουδάραβες ήταν αυτή: ήταν θέλημα του Αλλάχ. Δηλαδή αυτός θέλησε να τους σκοτώσει. Δικό μου καθήκον, έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι τουλάχιστον, είναι να αναδεικνύω τις εσωτερικές αντιφάσεις της θρησκείας – της κάθε θρησκείας. Δεν προσβάλλω τον πιστό, αλλά, ναι, φωτίζω την αυταπόδεικτη ασυνέπεια του θρησκευτικού αφηγήματος. (Κι ο παπάς, όταν πεθαίνει ένα παιδί από καρκίνο, λέει το ήθελε ο Θεός κοντά του.

Γιατί, ζωντανό δεν ήταν κοντά στον πανταχού παρόντα; η Γη είναι μακριά του;) Δεν θα έκανα το παραπάνω σχόλιο, αν η θρησκεία ήταν προσωπική υπόθεση του καθενός και αφορούσε στις απαντήσεις που δίνει ο καθένας στα μεγάλα ερωτήματα της ύπαρξης. Όλες οι θρησκείες όμως και πολύ περισσότερο το Ισλάμ επιμένουν να έχουν πολιτικό ρόλο και να λειτουργούν και ως κανονιστικό / νομικό πλαίσιο. Αυτό είναι απαράδεκτο και θα κάνω τα πάντα για να καταργηθεί, τουλάχιστον στη χώρα μας. Στη Σαουδική Αραβία δεν υπάρχει περίπτωση. Ο Ισλαμικός κόσμος έχει ακόμα αιώνες εξέλιξης μέχρι να φτάσει να μην αποδίδει σε θείο θέλημα όσα συμβαίνουν επί γης – και τα καλά και τα κακά.

Υ.Γ.2: Όπως φαίνεται το θέλημα του Αλλάχ είναι σταθερό από το 1990:

 1. Στις 2 Ιουλίου 1990, γιγάντιο ποδοπάτημα στο τούνελ της Μίνα εξαιτίας βλάβης στο σύστημα εξαερισμού προκάλεσε τον θάνατο 1.426 προσκυνητών.
 2. Στις 24 Μαΐου 1994, 270 προσκυνητές σκοτώθηκαν σε ποδοπάτημα κατά την τελετή του λιθοβολισμού.
 3. Στις 15 Απριλίου 1997, έχασαν τη ζωή τους 343 άνθρωποι, από πυρκαγιά που προκλήθηκε σε καταυλισμό προκυνητών στην κοιλάδα της Μίνα
 4. Στις 9 Απριλίου 1998, 118 προσκυνητές σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του λιθοβολισμού.
 5. Την 1η Φεβρουαρίου 2004, 251 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ποδοπάτημα στη Μίνα, την πρώτη ημέρα του λιθοβολισμού των στηλών.
 6. Στις 12 Ιανουαρίου 2006, 364 προσκυνητές έχασαν τη ζωή τους στο ποδοπάτημα του πλήθους κατά τη διάρκεια του λιθοβολισμού των στηλών του σατανά στη Μίνα.

ΟΛΕΣ αυτές τις τραγωδίες οι μουλάδες τις απέδωσαν στο θέλημα του Αλλάχ. Όχι σε ελλιπή μέτρα ασφαλείας, σε πρόχειρο σχεδιασμό, σε ελλιπή προφύλαξη, στους αυξημένους κινδύνους που συνεπάγεται η προσέλευση τόσων πολλών ανθρώπων σε τόσο μικρό χώρο. κ.λπ. Όχι, δεν φταίνε αυτά. Ήταν θέλημα του Αλλάχ. Άρα είναι θέμα χρόνου να επαναληφθεί.

Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία

Πώς θα σας φαινόταν αν μετά από πίεση των … τοπικών πληθυσμών, στις παραλίες μας έμπαινε υποχρέωση, έστω και για μια μιάμιση ώρα τη μέρα, να είσαι ντυμένος με τον ισλαμικό τρόπο; Οι άντρες με κάλυμμα από τη μέση μέχρι τα γόνατα και οι γυναίκες από τον λαιμό μέχρι τους καρπούς και τους αστραγάλους; Έχει γίνει στην Αγγλία.

Πώς θα σας φαινόταν κάποια παραλία να είναι επιπλέον και χωρισμένη – αλλού οι γυναίκες, αλλού οι άνδρες; Έχει γίνει στην Τουρκία. Το Ισλάμ, δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Είναι νομοθεσία που διέπει τη ζωή του οπαδού 24 ώρες το 24ωρο. Θεωρητικά το ίδιο είναι και ο Χριστιανισμός (το γράφω πάντα για τους ηλίθιους αθεοταλιμπάν που κάνουν ηλίθιες συγκρίσεις).

Όμως ο Χριστιανισμός έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό, ειδικά στην Δυτική Ευρώπη, στις εκκλησίες. Αν θες αποδέχεσαι, ό,τι θες να αποδεχθείς. Αν δεν αποδεχθείς, κανένας δεν δίνει σημασία. Το Ισλάμ για να φτάσει σ’ αυτό το επίπεδο θα πρέπει να περάσουν αιώνες. Η Ευρώπη δεν έχει κανένα λόγο να ξαναγυρίσει στους ιερούς πολέμους και στην μεσαιωνική βαρβαρότητα επειδή κάποιοι μετανάστες δεν εννοούν να προσαρμοστούν στο πολιτισμικό πλαίσιο της χώρας που τους φιλοξενεί. ΕΣΥ ήρθες εδώ, μουσουλμάνε. Δεν σε προσκαλέσαμε.

Αν λαχταράς να υιοθετήσεις τον τρόπο ζωής της Ευρώπης, είσαι ευπρόσδεκτος, μπορεί και πολύτιμος σε μια ήπειρο που πάσχει από υπογεννητικότητα. Κάνε 8 παιδιά, τα χρειαζόμαστε, γιατί εμείς κάνουμε ένα με το ζόρι. Αλλά δεν θα τα στείλεις σε ισλαμικό κατηχητικό. Θα τους δώσεις δυτική παιδεία. Θα μεγαλώσουν με τις ευρωπαϊκές αξίες και θα τις υποστηρίζουν για όλη τους τη ζωή. Η γυναίκα σου θα είναι ισότιμη με σένα και τα κορίτσια σου θα σπουδάσουν αν θέλουν, θα ντύνονται, θα διασκεδάζουν και θα ερωτεύονται σαν όλα τα κορίτσια της ηλικίας τους.

Αν θες να κάνεις την Ευρώπη σαν την πατρίδα σου, που εγκατέλειψες γιατί προφανώς δεν σου άρεσε, θα φύγεις εσύ, μουσουλμάνε.

 • Με το ζόρι; Με το ζόρι!
 • Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία

Οι «πρόσφυγες» δεν έρχονται στην Ευρώπη, από τη Συρία.

ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ από τη Συρία – σε ένα μικρό όπως αποδεικνύεται ποσοστό. ΕΡΧΟΝΤΑΙ από την Τουρκία, στην οποία καταλήγουν ως τελευταία στάση πριν την Ευρώπη όλοι οι φερέλπιδες οικονομικοί μετανάστες από όλη την Ασία. Η Τουρκία δεν είναι σε εμπόλεμη κατάσταση. Και η δυτική πλευρά της καλπάζει οικονομικά, σε σύγκριση τουλάχιστον με τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Είναι επίσης ισλαμικό, αν και (ιδιοτύπως) δημοκρατικό, κράτος.

Γιατί δεν μένουν στην Τουρκία αφού είναι ασφαλείς, ανάμεσα σε ομόθρησκους και μπορούν να βρουν δουλειά εκεί; Γιατί δίνουν 4000 ευρώ στους διακινητές όταν με αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να ξεκινήσουν κάτι επαγγελματικό στην Τουρκία και να είναι μεγιστάνες στο Μπαγκλαντές; Να βοηθήσει η Ευρώπη την Τουρκία με γενναία κονδύλια. Αλλά για να τους κρατήσει εκεί. Και για όσους Σύρους θέλουν πολιτικό άσυλο, ειδικά γι’ αυτούς, να δημιουργήσει γραφεία στην Τουρκία, για να μεταφέρονται αεροπορικά στις χώρες φιλοξενίας και να μην θαλασσοπνίγονται. Αλλά κατόπιν επιλογής. Η Ευρώπη έχει δικαίωμα να ΔΙΑΛΕΓΕΙ ποιους θέλει να δεχτεί στο έδαφός της.

Τα κριτήρια είναι αυτονόητα: η απόλυτη αποδοχή των ευρωπαϊκών αξιών.

@Thanos Tzimeros 

Δεν είναι πρόσφυγες, είναι εισβολείς – Κατάλαβες χάπατο!!!

Πρόσφυγες,λαθρομετανάστες,,ισλαμιστές πρόσφυγες,δολοφόνοι πρόσφυγες,ισλαμιστική μετανάστευση,εισβολή ισλαμιστών λαθρομεταναστών 

Το μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου την Κυριακή ήταν σαφές: Οι καθολικοί σε όλη την Ευρώπη έχουν «ηθική υποχρέωση» να βοηθήσουν τους χιλιάδες «πρόσφυγες» ανοίγοντας τις εκκλησίες, τα μοναστήρια και τα σπίτια τους. Τη Δευτέρα, ο ηγέτης της εκκλησίας στη νότια Ουγγαρία -ένα μέρος που έχει δεχτεί μερικές από τις πιο βαριές μεταναστευτικές ροές οπουδήποτε στην Ευρώπη- είχε ένα μήνυμα εξίσου σαφές: η «Αυτού Αγιότης» κάνει λάθος.

«Δεν είναι πρόσφυγες. Αυτή είναι μια εισβολή» λέει στην Washington Post ο επίσκοπος Laszlo Kiss-Rigo, του οποίου η εξουσία εκτείνεται στα νότια όρια της Ουγγαρίας που είναι κυρίως μια καθολική χώρα. «Έρχονται εδώ με κραυγές «Allahu Akbar». Θέλουν να μας καταλάβουν».

Η κοφτερή γλώσσα του επισκόπου αντανακλά μια ευρύτερη θρησκευτική μάχη που υπάρχει στην Ευρώπη για το πώς θα ανταποκριθεί στην έκρηξη της μεταναστευτικής ροής κυρίως Μουσουλμάνων ανδρών, γυναικών και παιδιών στην – κατά ένα μεγάλο βαθμό – χριστιανική και κοσμική ήπειρο. Η δόλια και σκόπιμη έκκληση του [ερπετοειδούς] Πάπα για «συμπόνια και φιλανθρωπία» έρχεται σε ευθεία αντίθεση με όσα έχουν διατυπωθεί από τον Ούγγρο πρωθυπουργό Viktor Orban, ο οποίος βλέπει πως η ροή των μεταναστών είναι άμεση πρόκληση και κίνδυνος για τον χριστιανικό και κοσμικό χαρακτήρα της Ευρώπης.

«Είμαι σε πλήρη συμφωνία με τον πρωθυπουργό. Η κατάσταση, είναι ότι η Ευρώπη κατακλύζεται από ανθρώπους που εμφανίζονται ως πρόσφυγες, αλλά στην πραγματικότητα συνιστούν σοβαρή απειλή για τις χριστιανικές, οικουμενικές αξίες της ηπείρου. Η πλειοψηφία των μεταναστών δεν έχει ανάγκη από βοήθεια, επειδή οι περισσότεροι από αυτούς έχουν χρήματα. Αφήνουν σκουπίδια στο πέρασμά τους και αρνούνται όταν τους προσφέρεται φαγητό. Οι περισσότεροι από αυτούς συμπεριφέρονται με έναν τρόπο που είναι πολύ αλαζονικός και κυνικός», δήλωσε ο Kiss-Rigo, ο οποίος έχει διατελέσει επίσκοπος επί εννέα χρόνια σε μια περιοχή που είναι το σπίτι περίπου 800.000 Καθολικών.

Στον κάθε Ευρωπαίο πρέπει να θέσουμε το παρακάτω μαθηματικά ΛΟΓΙΚΟ πρόβλημα. Έστω ότι σε ένα χώρο έχουμε 100 ανθρώπους. Οι 50 πιστεύουν ότι πρέπει να συγχωρούν όσους τους κάνουν κακό. Οι άλλοι 50 πιστεύουν ότι αν σκοτώσουν τους άπιστους (την πρώτη ομάδα) θα πάνε στον παράδεισο με πουτάνες (παρθένες μάλιστα) και πιλάφια.

 • Ερώτηση 1: Ποιά από τις δύο ομάδες θα πεθάνει πρώτη;
 • Ερώτηση 2: Πόσος χρόνος θα χρειαστεί μέχρι τα μέλη της νικήτριας ομάδας να αλληλοεξοντωθούν;
 • Ερώτηση σκονάκι: Όταν ανοίξει ο βόθρος και ξεχυθεί το περιεχόμενο στο σαλόνι σου, τι θα πάθει ο πανάκριβος καναπές και τα πολύτιμα παιδιά σου που είναι ξαπλωμένα επάνω του;

Είναι δυνατόν στα τόσα εκατομμύρια Ευρωπαίων να μην υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι κυβερνήτες των πολιτών, που να αντιλαμβάνονται το μέγεθος της καταστροφής με την επέλαση των βοθρολυμάτων; Πού είναι οι διανοούμενοι σου, οι άνθρωποι των γραμμάτων, που είναι οι καθηγητές πανεπιστημίου, που είναι οι παπάδες σου; Τόση είναι η αλλοτρίωσή και ο εκφυλισμός τους που αδυνατούν να βρουν πόσο κάνει ένα και ένα. Είναι τόσο ηλίθιοι και τόσο ανίκανοι ταυτόχρονα, που όπως γνωρίζουμε ήδη, αυτό είναι τραγικός συνδυασμός.

ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ: (αν μπορείς να σκεφτείς) ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ δηλ. ΕΠΙ ΣΚΟΠΟ (χωρίς ερωτηματικό, ρητορική η ερώτηση) Αν διαθέτεις την ικανότητα να σκεφτείς, τότε οι απαντήσεις ξεχύνονται σαν γάργαρο καθαρό νερό.

Τα ‘χουνε συμφωνημένα «μιλημένα’ξηγημένα» να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη, να μην υπάρχει πιά ΕΘΝΟΣ, Λαός με πολιτισμό και ιστορία και ταυτότητα, όπως ο Ελληνικός, ο Γαλλικός, ο Ιταλικός κλπ αλλά τουρλού τουρλού μανιφατούρα ανθρώπινα ζώα όλα μαζί στην χαβούζα του Ισλάμ !!

Κατάλαβες χάπατο!!! άντε τώρα να γίνεις αλληλέγγυος ενώ στρώνεις το χαλί στην ερήμωση σου.

@Ιων Μαγγος

Πηγή: terrapapers.com

Μοιραστείτε το:
Tagged