Γεώργιος Μπεκιάρης: Λάθος έκφραση ευχής η μεταφορά του Κέντρου Υγείας, Αγίου Ιερόθεου από τον Δήμαρχο Πετρούπολης

Π-Ανακοινώσεις & Εκδηλώσεις

Μετά από ορισμένες λανθασμένες φημολογίες, που αναφέρονται σε μεταφορά του Κέντρου Υγείας, Αγίου Ιερόθεου από την θέση που λειτουργεί σήμερα, στο Δήμο Πετρούπολης, θεωρούμε σκόπιμο και απαραίτητο να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι:

Καμία απολύτως τέτοια σκέψη δεν υπάρχει, ούτε από το Υπουργείο Υγείας στο οποίο ανήκουν τα κέντρα υγείας, αλλά πολύ περισσότερο από τον Δήμο Περιστερίου.

Η λανθασμένη ενημέρωση ξεκίνησε από λάθος έκφραση ευχής για μεταφορά του εν λόγω Κέντρου από τον Δήμαρχο Πετρούπολης.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου κος Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Αντιδήμαρχος Υγείας κος Γεώργιος Μπεκιάρης με παραστάσεις και παρεμβάσεις στους αρμόδιους κρατικούς φορείς έχουν επισημάνει ότι οι μονάδες παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που λειτουργούν στο Περιστέρι είναι λίγες για να μπορούν να εξυπηρετούν τα αυξανόμενα προβλήματα του πληθυσμού του Δήμου Περιστερίου. Ζητούν δε, την επάνδρωση με περισσότερους γιατρούς, νοσηλευτές, τεχνολόγους, διοικητικούς υπαλλήλους και εξοπλισμό των εργαστηρίων των Κέντρων Υγείας.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Όποιος θέλει καλόπιστα να ενημερώνεται για οποιαδήποτε θέμα, είμαστε διαθέσιμοι να τον ενημερώνουμε άμεσα και έγκυρα.

Όσοι διαδίδουν παραπλανητικές ειδήσεις, χωρίς να είναι τεκμηριωμένες, είναι τουλάχιστον κακόβουλοι. Το ψέμα όπως λέει ο λαός μας έχει κοντά ποδάρια και στο τέλος διαψεύδεται, και λάμπει η αλήθεια.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ

Tagged