Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Διανομή αγαθών στους ωφελούμενους Τ.Ε.Β.Α – Τρίτη 20Απριλίου στη ΒΙΟΧΡΩΜ

ΑΒ-Κοινωνία

Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους Τ.Ε.Β.Α. του Δήμου μας ότι  η διανομή αγαθών προγραμματίσθηκε για  την Τρίτη 20 Απριλίου   από τις 8:30 το πρωί έως και  2:30 το μεσημέρι και θαγίνει στο χώρο της Βιοχρώμ.

Στη διανομή αυτή θα δοθούν ξηρά και νωπά είδη.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους για την ακριβή ώρα που θα προσέλθουν   και θα λάβουν  αναλυτικές οδηγίες,  οι οποίες πρέπει να τηρηθούν αυστηρά και με υπευθυνότητα, για να μην  έχουμε συνωστισμό και πολύ χρόνο αναμονής και να διασφαλιστούν όλοι οι απαιτούμενοι όροι προστασίας της υγείας των εμπλεκόμενων, εργαζόμενων και ωφελούμενων.

Επίσης οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ θα λάβουν επιπλέον γραπτό  μήνυμα που θα τους ενημερώνει για τα είδη και τις ποσότητες που δικαιούνται, ανάλογα με τον αριθμό των μελών τις οικογένειας τους που αναγράφεται στο Κ.Ε.Α

——————–          

Διανομή αγαθών στους ωφελούμενους Τ.Ε.Β.Α  Τρίτη 20 Απριλίου στη  ΒΙΟΧΡΩΜ

Η  διανομή Τ.Ε.Β.Α. θα γίνει την Τρίτη 20 Απριλίου , από 8:30 π.μ έως 2:30 μ.μ. στη Βιοχρώμ.

Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός η διανομή θα γίνει σε συγκεκριμένες ώρες, με αλφαβητική σειρά  με  βάση το αρχικό γράμμα του επωνύμου του αιτούντα της αίτησης του ΚΕΑ,  ως εξής :

8:30 πμ-  10:00 πμ    Α,Β,Γ,Δ                                           10:00πμ-11:30πμ     Ε,Ζ,Η,Θ,Ι,Κ,Λ

11:30πμ-13:00μμ      Μ,Ν,Ξ,Ο,Π,Ρ                                   13:00μμ-14:30μμ     Σ,Τ,Υ,Φ,Χ,Ψ,Ω

Κατά τη διάρκεια των διανομών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δημόσιας ασφάλειας. Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας,  οι πολίτες που θα προσέλθουν στο χώρο υποχρεούνται  να φορούν μάσκα και να έχουν δικό τους στυλό.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο χώρο της διανομής σε όποιον δεν φορά μάσκα.

Σε περίπτωση που θα παραλάβει πρόσωπο εκτός αίτησης απαιτούνται:

Λόγω των νέων συνθηκών διαχείρισης της καθημερινότητας που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID – 19 και προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός σε Δημόσιες Υπηρεσίες, καθώς επίσης και η μετακίνηση Ωφελουμένων που υπάγονται σε ευπαθείς ομάδες, σας ενημερώνουμε ότι είναι αποδεκτή η παραλαβή  των ειδών από εξουσιοδοτημένο άτομο, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

  • Εξουσιοδότηση που δε θα φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής αλλά συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος Ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του
  • Αστυνομική ταυτότητα του προσώπου που θα παραλάβει.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους για την ακριβή ώρα που θα προσέλθουν και θα λάβουν  αναλυτικές οδηγίες,  οι οποίες πρέπει να τηρηθούν αυστηρά και με υπευθυνότητα, για να μην  έχουμε συνωστισμό , πολύ χρόνο αναμονής και να διασφαλιστούν όλοι οι απαιτούμενοι όροι προστασίας της υγείας των εμπλεκόμενων, εργαζόμενων και ωφελούμενων. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας:

Επειδή τα προϊόντα θα είναι βαριά, παρακαλούμε να έχετε μεταφορικό μέσο για τη μεταφορά τους. Δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς προϊόντων και ωφελούμενων με όχημα του Δήμου γιατί απαγορεύεται  από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Να φροντίσετε για την έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων της διανομής εντός   της συγκεκριμένης ώρας  που αντιστοιχεί στο ψηφίο του επωνύμου σας, να αποφύγετε την παρουσία μικρών παιδιών στο χώρο της διανομής και να ακολουθείτε τις οδηγίες του προσωπικού,  ιδιαίτερα όσον αφορά στην στάθμευση οχημάτων

Με τη λήξη της διανομής 2:30μ.μ. τα αδιάθετα προϊόντα επιστρέφονται άμεσα στις αποθήκες του προμηθευτή και δεν μπορεί να γίνεται καμία παραλαβή.

Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους του Δήμου μας ότι, η νέα σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ της  Κοινωνικής Σύμπραξης του Δυτικού Τομέα Αθηνών με επικεφαλής τον ΑΣΔΑ  και με την ανάδοχη εταιρεία, προβλέπει, μόνο Προμήθεια Τροφίμων νωπών και ξηρών, η διάθεση τους θα γίνει σε τρείς συνεχόμενες διανομές.

Βάσει του προγραμματισμού του ΑΣΔΑ, στη διανομή Απριλίου θα μοιραστούν τα παρακάτω είδη ανά μέγεθος οικογένειας:

Το σύνολο των ωφελούμενων  του Δήμου μας, βάσει των στοιχείων του ΚΕΑ για το μήνα Απρίλιο 2021  είναι  1300 οικογένειες.                                                                                

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠ. ΜΙΧΟΣ

Πληροφορίες για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ/FEAD: 2105690075- 2105691161

Tagged