Διεθνής Φωτογραφικός Διαγωνισμός από ελληνικό περιοδικό

Τέχνες
Μοιραστείτε το:

Όπως ανακοίνωσε  το Ελληνικό Περιοδικό ΦΩΤΟγράφος, ο πρώτος διεθνής διαγωνισμός Φωτογραφίας, είναι  πλέον γεγονός με διοργανωτή το ίδιο το περιοδικό.

Οι κατηγορίες στην οποία καλούνται να καταθέσουν στον διαγωνισμό προτάσεις και φωτογραφικά έργα όσοι θα συμμετάσχουν είναι οι εξής: Toπίο, Μινιμαλισμός, Πορτραίτο, Γυμνό & φωτογραφία δρόμου.

Δείτε όλη την ανακοίνωση του περιοδικού

Διεθνής Φωτογραφικός Διαγωνισμός του ΦΩΤΟγράφου

Η προετοιμασία του εγχειρήματος ολοκληρώθηκε και ο πρώτος διεθνής φωτογραφικός διαγωνισμός που διοργανώνει ο ΦΩΤΟγράφος είναι γεγονός. Ανοίγοντας πανιά σε παγκόσμιο κοινό και με φιλοδοξία για ένα άρτιο διαγωνιστικό project το team του περιοδικού εργάστηκε αθόρυβα και παρουσιάζει σε πλήρη μορφή το www.gphotoawards.com

H πρώτη θεματική ενότητα Ασπρόμαυρος Κόσμος με τις επιμέρους κατηγορίες της, αφιερώνεται στην α/μ φωτογραφία, την πρωταρχική εκδοχή καταγραφής εικόνας από τη στιγμή της εφεύρεσής της από τον Daguerre ως τα μέσα του 20ου αιώνα, συνεχίζει και σήμερα να είναι δημοφιλής. Η απήχηση πέρα από υλικό φορέα και τεχνολογικά μέσα, ξέχωρα από το αναλογικό και ψηφιακό, δηλαδή με καθαρά αισθητικά κριτήρια, είναι αυτή που χαρίζει την αξία του και το ρόλο του ασπρόμαυρου.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ

Ένα μεγάλο βραβείο από τον Όμιλο Mitsis Hotel με επταήμερη διαμονή all exlusive σε μεγάλο ξενοδοχείο επιλογής του νικητή και πέντε χρηματικά βραβεία στις επιμέρους κατηγορίες. Επίσης θα δοθούν τιμητικοί έπαινοι, αναρτήσεις στη virtual gallery, πραγματοποίηση έκθεσης και δημοσιεύσεις στα έντυπα και online media του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

  • Jean-Christophe Béchet καλλιτέχνης φωτογράφος και δημοσιογράφος,
  • George Schaub δημοσιογράφος, καθηγητής φωτογραφίας και ειδικός στην α/μ αναλογική εκτύπωση,
  • Emanuele Constanzo δημοσιογράφος και εκδότης φωτ. περιοδικού,
  • Shrindar Kunte αρχισυντάκτης φωτ. περιοδικού και
  • Παναγιώτης Καλδής διευθυντής σύνταξης ΦΩΤΟγράφου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Toπίο, Μινιμαλισμός, Πορτραίτο, Γυμνό & φωτογραφία δρόμου.

Μοιραστείτε το:
Tagged