ΣΥΡΙΖΑ για Παχατουρίδη: Άριστος της Ν.Δ. πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη να στήνει “φωτογραφικούς” διαγωνισμούς

Ανατρεπτικά Π-Πολιτικά
Μοιραστείτε το:

“Η υπόθεση αυτή εκθέτει όχι μόνο τον δήμαρχο Περιστερίου, αλλά την ίδια τη ΝΔ και τον Κυρ. Μητσοτάκη. Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες”

—————–

“Ένας ακόμα ‘άριστος’ της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη καθώς, σύμφωνα με έγγραφο το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε και στη Διαύγεια σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια αδρανών υλικών, ο Δήμος Περιστερίου φέρεται να διαλέγει προμηθευτές!” τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Εκτός από τους όρους του διαγωνισμού που περιλαμβάνονται στο αναρτημένο έγγραφο, περιλαμβάνονται και οδηγίες προς υπάλληλο του Δήμου ώστε να τους προσαρμόσει σε περίπτωση που οι ‘ημέτεροι’ προμηθευτές δεν έχουν τις προϋποθέσεις” αναφέρει.

“Στο πλαίσιο αυτό, οι δηλώσεις του κ. Παχατουρίδη περί ‘προβοκάτσιας’ δεν αποσκοπούν σε τίποτε άλλο πέρα από τη δημιουργία εντυπώσεων προκειμένου να σκεπαστεί το σκάνδαλο” σημειώνει.

“Η υπόθεση αυτή εκθέτει όχι μόνο τον δήμαρχο Περιστερίου, αλλά την ίδια τη Νέα Δημοκρατία και τον επικεφαλής της Κυρ. Μητσοτάκη. Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες” υπογραμμίζει τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ.

*Σημείωση: Επίσημη ανακοίνωση  του ΣΥΡΙΖΑ που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του, syriza.gr στις 11.11.2017 και στην ηλεκτρονική έκδοση του επίσημου διμοσιογραφικού οργάνου του, avgi.gr, την ίδια ημέρα και δόθηκε στην δημοσιότητα πάλι την ίδια ημέρα… και αναφέρονταν στην περίφημη διακήρυξη  διαγωνισμού προμήθειας αδρανών υλικών του Δήμου Περιστερίου  στην οποία υπήρχε η «τρομακτική φράση διαφθοράς: Κώστα πρόσεχε τα δικά μας παιδιά…». Φυσικά, όπως όλες οι περιπτώσεις διαφθοράς στον δημόσιο ή αυτοδιοικητικό φορέα μετά  τον «τζερτζελέ» των πρώτων ημερών, χάθηκε από τα ραντάρ  των ΜΜΕ κάθε μορφής, εκτός  αυτών του Vukentra Media Group και έκτοτε αγνοείται η τύχη του…

**Η φωτό  προέρχεται από την πρωτογενή ανάρτηση της ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα syriza.gr

———————

Για να δείτε  το άρθρο στην πηγή κάντε κλικ στα:

syriza.gr: ΣΥΡΙΖΑ: Άριστος της Ν.Δ. στήνει “φωτογραφικούς” διαγωνισμούς

avgi.gr:  ΣΥΡΙΖΑ: Άριστος της Ν.Δ. στήνει “φωτογραφικούς” διαγωνισμούς

 

Μοιραστείτε το:
Tagged