Βιομηχανοποιώντας την παραγωγή Ανθρώπων

Απόψεις Συνομοσιολογικά
Μοιραστείτε το:

Βιομηχανοποιημένη Ανθρωπότητα

“Υπάρχει ένα κυρίαρχο ερώτημα που μας αφορά όλους, πώς θα μπορέσουμε, σαν ανθρωπότητα· αλλά και ατομικά, να ξεφύγουμε από τους μοιραία οριακά κλειστούς κύκλους (αόρατες βιολογικές φυλακές) που μας έχει εγκλωβίσει ο Αρχιτέκτονας με τα Ιερατεία του, των θρησκειών κι επιστημονισμών, τα δόγματα, την εξαπάτηση, την προπαγάνδα τους, που μας οδηγούν κατευθείαν στην χαντζάρα του χασάπη;” Ηώ Αναγνώστου “Η Υψηλή Τέχνη Της Εξαπάτησης”

Ετοιμάζουν κι έρχεται οσονούπω ένα νέο είδος, ερεβώδες, αλλά όχι βελτιωμένο.

Έχουμε ήδη γράψει για το ότι μας χειραγωγούν και μας μετατρέπουν σε κάτι άλλο… σε τι ακριβώς;

«Ρωτάς γιατί δεν μας σκοτώνουν απλώς… Αυτό που σκοπεύουν για εμάς είναι πολύ χειρότερο από τον θάνατο. Οι άνθρωποι θα είναι οι οικοδεσπότες που θα γεννούν αυτό το νέο είδος τεχνητής νοημοσύνης». Karen Kingston (πρώην υπάλληλος της Pfizer και αναλύτρια επιχειρήσεων φαρμακευτικών και ιατρικών συσκευών).

Ακούγεται πολύ σοβαρό, τρομακτικό και βλάσφημο, έτσι δεν είναι; Προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα νέο είδος, πατώντας σε μια υβριδική τεχνολογία για τον συνδυασμό ανθρώπου/cyborg. Να το σκέφτεστε σαν τους Borg από το Star Trek που είναι μισοί από μέταλλο, και είμαι σίγουρη ότι έχουν κάποια τέτοια κρυμμένα παλιά projects, ή θα ήθελαν να τα έχουν.

Αλλά αυτό φαίνεται Ολοφάνερα να γίνεται είναι προς την κατεύθυνση ενός συστήματος συνυφασμένου με το ήδη γνωστό, δηλαδή Borg στο εσωτερικό, αλλά με ανθρώπινη εξωτερική εμφάνιση. Και πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό; Λοιπόν, θα βάλω τον Wolverine από το X-men ως σημείο αναφοράς, του ιδανικού τους να μπολιάσουν με αδαμάντιο το ανθρώπινο κοπάδι και υπαινίσσονται στην ταινία της Marvel ότι είχαν προσπαθήσει κι αποτύχει πολλές φορές στο παρελθόν πριν το καταφέρουν να λειτουργήσει πάνω του. Αλλάξτε, λοιπόν, το αδαμάντιο σε μια ουσία νανοτεχνολογίας, η οποία μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα «ανθρώπινο σύστημα». Και παρόλο που μπορεί να σκοτώσει εκατομμύρια ή και περισσότερους, πιστεύουν ότι είναι ένα ρίσκο που αξίζει να πάρουν.

Άλλωστε άλλων ανθρώπων είναι οι ζωές που διακυβεύονται, των “μαϊμούδων της ουτοπίας” όπως μας αποκαλούν αναμεταξύ τους. Αυτό είναι το σχέδιο τους, θέλησαν να κάνουν όλο και περισσότερες ενέσεις/δηλητήρια σε όσους είχαν ήδη κάνει, γιατί κάθε φορά είναι μια μικρή αναβάθμιση -όπως θα κάναμε σε έναν υπολογιστή. Κάποια συστήματα (σώματα), δεν θα είναι σε θέση να διαχειριστούν τις επανεγγραφές, ή τις αλλαγές και θα αρχίσουν να επιτίθενται στον εαυτό τους, ή θα κλείσουν. Θα διαγραφούν ως αποτυχημένα.

Αλλά εκείνα που συνεχίζουν, είναι αυτά που πραγματικά θέλουν οι Επικυρίαρχοι, καθώς το σύστημά τους μπορεί να έχει ενσωματώσει πλήρως κάθε νέα τεχνολογία που απαιτείται.

Αλλά στην πορεία, η ένωση είναι σχεδιασμένη ν’ αναζητά και ν’ αναπαράγει αυτό που ήδη υπάρχει. Προκαλώντας την τεράστια αύξηση των αριθμών όλων των τύπων των ταχέως εξελισσόμενων ασθενειών και άλλων καταστάσεων, δρα σαν ένα είδος επιταχυντή. Ενδεχομένως διεγείρει κάτι που τοποθετήθηκε εκεί πριν από πολύ καιρό, εισήχθη πρόσφατα ή ήταν φυσικό φαινόμενο. Απλά το σπρώχνει κατά μήκος του χρονοδιαγράμματος γρηγορότερα, για να έχει αποτελέσματα τώρα.

Και είναι τρομακτικό να σκεφτεί κανείς ότι θα μπορούσε να είναι τόσο σχολαστικά σχεδιασμένο και τόσο προμελετημένο. Αν είναι όντως αλήθεια, (που Ολοφάνερα, δείχνει να είναι) αυτή είναι μια πολύ ανησυχητική διαπίστωση. Όταν γνωρίζουμε για τις στατιστικές από το “ατύχημα” με τα εμβόλια πολιομυελίτιδας, όπου έδωσαν σε 30+ εκατομμύρια Αμερικανούς (και σε κάμποσους σ’ όλη την Ευρώπη κι Αφρική), μολυσμένα εμβόλια, που περιείχαν SV40, έναν ιό πιθήκων που προκαλεί καρκίνους και όγκους (μόνο στα ποντίκια του εργαστηρίου προφανώς, δεν το παραδέχτηκαν για τους ανθρώπους, αλλά από την άλλη, υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να το δοκιμάσουν σε ανθρώπους, οπότε πώς να το ξέρουν;).

Έτσι,  αυτό είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα προετοιμασίας του συστήματος για μεταγενέστερη ενεργοποίηση και τώρα γνωρίζουμε ότι είχαν έτοιμα πατενταρισμένα και συσκευασμένα προϊόντα για το ξέσπασμα του CV19 πολύ πριν υπάρξει δημόσια συζήτηση γι’ αυτό, οπότε δεν ήταν ένα ξέσπασμα έκπληξη ή ένας νέος ιός που εντόπισαν. Ήταν απλά μια κίνηση εξουσίας, για να ξεκινήσει μια ερεβώδης αλυσίδα γεγονότων. Ήταν το καλιμπράρισμα των ανθρωπομαζών.

Θέλουν άραγε να βελτιώσουν τους ανθρώπους, να τους εξαφανίσουν ή απλώς να τους κρατούν υπάκουους και χωρίς κεφάλι; Είναι Ολοφάνερο ότι συνεχίζουν να αποτυγχάνουν με τις μέχρι τώρα αναβαθμίσεις, προσπαθώντας να ενσωματώσουν λογισμικό πολύ προηγμένο για το βιολογικό υλικό βάσης κι αυτό οδηγεί σε δυσλειτουργία, διαταραχή ή τερματισμό της λειτουργίας.

Και η κατασκευή από την αρχή δεν περιλαμβάνει το συνειδητό μέρος που πρέπει να έχει. Μάλιστα είναι εντελώς ανεπιθύμητο. Ενώ μας δείχνουν το «πρόσωπο της τεχνητής νοημοσύνης» με τα ρομπότ και τον ανθρώπινο μιμητισμό τους, αυτό είναι η παραπλάνηση, την στιγμή που στην πραγματικότητα προσπαθούν να δημιουργήσουν τεχνητή νοημοσύνη σε έναν ζωντανό ξενιστή, αλλά με τον τρόπο της νανοτεχνολογίας, του προγραμματισμού, των μηκών κύματος και των αναβαθμίσεων. Οπότε, στην πραγματικότητα, Ολοφάνερα προς τον Borg τελικά κλείνει το έργο τους…

Κι όλα αυτά για τους ήδη υπάρχοντες ανθρώπους. Τι σκοπό να έχουν για τις νέες ζωές που έρχονται στον κόσμο; Επιδιώκουν άραγε, έναν κόσμο χωρίς μητέρες;

Πρόγραμμα: «Ανθρώπινη Βιομηχανοποίηση».

Η ερώτηση “ένας κόσμος χωρίς μητέρες;” μπορεί να ακούγεται παράλογη, αλλά οι ευγονιστές πίσω από τα μωρά σε δοκιμαστικό σωλήνα και την παρένθετη μητρότητα έχουν πλέον το βλέμμα τους στην γενετική μηχανική και τις τεχνητές μήτρες που θα απέκλειαν τις γυναίκες από την αναπαραγωγική διαδικασία. Βλέπουμε άλλωστε και την προώθηση των άφυλων παιδιών.

“Μια μέρα, σκέφτηκε ορισμένα ανθρώπινα όντα, αυτά τα ζώα που λέγεται ότι είναι ζωοτόκα, ότι θα ήταν ευπρόσδεκτο για το είδος αν μπορούσε να αναπαραχθεί χωρίς να χρησιμοποιήσει το γυναικείο σώμα. Ότι νέες ζωές μπορούν να δημιουργηθούν χωρίς να ενωθούν τα φύλα, χωρίς γονιμοποίηση ή κύηση μέσα στην γυναικεία μήτρα, χωρίς τοκετό. Βρίσκουμε αυτήν την ιδέα, για παράδειγμα, στο De natura rerum (1537) του Ελβετού ιατρού Paracelsus. Εξηγεί πώς, μόνο από τον αρσενικό σπόρο, σχηματίζεται αυτό που αποκαλεί «homunculus»”

Στο εισαγωγικό τους άρθρο, με τίτλο «Η απαξίωση της γέννησης», οι Mathias Lefèvre και Jacques Luzi γράφουν:

«Η δημιουργία μιας τεχνητής μήτρας θα επιβεβαίωνε την αποσύνδεση, που ξεκίνησε από την εξωσωματική γονιμοποίηση, μεταξύ του γυναικείου σώματος και της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Δεν θα υπάρχει το ‘να γεννάς τον άλλον’ ή ‘να τον φέρνεις στον κόσμο’, αλλά ‘να γεννάς ένα παιδί’ -αν είναι δυνατόν, χωρίς ελαττώματα.

Εντοπίζουν τις ρίζες της σημερινής απειλής σε μια περιοριστική, μηχανική και ωφελιμιστική αναπαράσταση της φύσης, η οποία υποκίνησε ένα ουσιαστικά ολοκληρωτικό παγκόσμιο πρόγραμμα. Αυτό περιελάμβανε την κατασκευή ενός νέου, τεχνητού κόσμου, ο οποίος κρίνεται καλύτερος από τον προηγούμενο, για την επιδίωξη της τάξης, του πλουτισμού και της εξουσίας. Το πρόγραμμα αυτό το ονομάζουμε “βιομηχανοποίηση”.»

Μια σημαντική συνεισφορά στο περιοδικό προέρχεται από την Silvia Guerini της Ιταλικής ομάδας Resistenze al nanomondo, η οποία είναι μια από τις ιδρύτριες του FINAARGIT, ενός φεμινιστικού δικτύου ενάντια σε κάθε τεχνητή αναπαραγωγή, ιδεολογία φύλου και διανθρωπισμό.

Στο άρθρο της η Silvia Guerini με τίτλο «Ένας κόσμος χωρίς μητέρες;», υποστηρίζει ότι, ενώ η τρέχουσα δικαιολογία για την τεχνολογία βασίζεται σε ιατρικούς λόγους, βοηθώντας ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνουν μωρά με φυσικό τρόπο, ο μακροπρόθεσμος στόχος για την βιομηχανία είναι αναμφίβολα η τεχνητή αναπαραγωγή να γίνει ο κανόνας. (Μελέτησε το βιβλίο του Άλντους Χάξλεϊ, “Ο Θαυμαστός Καινούργιος Κόσμος” άλλωστε ο εν λόγω συγγραφές ανήκε στο βαθύ ερεβώδες σύστημα της ολιγαρχίας, ξέρει τι λέει. Παππούς του ήταν ο διάσημος Τόμας Χάξλεϋ βιολόγος και αγνωστικιστής ο οποίος υπήρξε και ενεργός υποστηρικτής του Δαρβίνου, εξ ου και το παρατσούκλι του “το μπουλντόγκ του Δαρβίνου” (Darwin’s Bulldog). Όπως εξηγεί ο Luzi:

“Οι διάφοροι κλάδοι της βιοτεχνολογίας είναι τα μέσα με τα οποία ο τεχνο-καπιταλισμός μπορεί να ωθήσει προς τα πίσω τα όρια της ανάπτυξής του ανθρώπου, μετατρέποντας την ίδια την ζωή σε μια απεριόριστα εκμεταλλεύσιμη πρώτη ύλη. Η βιοϊατρική βιομηχανία της ανθρώπινης αναπαραγωγής αποτελεί μέρος της γενικής διαδικασίας εμπορευματοποίησης της ζωής“.

Τα τέρατα της απληστίας των βιομηχάνων δεν μπορούν να αντέξουν την σκέψη ότι υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας, δωρεάν, χωρίς να είναι σε θέση να αποσπάσουν οποιοδήποτε κέρδος. Θα ήταν προς το οικονομικό τους συμφέρον αν όλοι ήταν υποχρεωμένοι να ψωνίζουν από τα σούπερ μάρκετ μωρών, είτε επειδή θα μας κάνουν στείρους, (εμβόλια) είτε επειδή απλώς δεν είναι πλέον σωστό (μόδα, woke) να επιδίδεται κανείς στην επικίνδυνα αντιεπιστημονική και ανθυγιεινή φυσική αναπαραγωγή.

*Στην σειρά της Marvel “Οι φύλακες του Γαλαξία” 2 και 3 μας δείχνουν την φυλή των Σόβερεϊν, μίας γενετικά τροποποιημένης φυλής από έναν διεστραμμένο δημιουργό τύπου Μένγκελε, οι οποίοι είναι “χρυσοί και τέλειοι και θέλουν να είναι σωματικά και πνευματικά άψογοι” και οι οποίοι αναπαράγονται με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Αυτήν την φυλή απεικονίζουν οι φωτογραφίες.

Ο Guerini δηλώνει προφητικά:

“Η χρήση του δικού σας σώματος για αναπαραγωγή θα θεωρούνταν ένδειξη κοινωνικής κατωτερότητας και φτώχειας. Μια φυσική μητέρα θα θεωρούνταν δυνητικά ανεύθυνη, όπως οι μητέρες που σήμερα επιλέγουν τον τοκετό στο σπίτι, αρνούμενες την νοσηλεία και την ιατρικοποίηση της διαδικασίας… Ο φυσικός τοκετός θα αντιμετωπιζόταν πρώτα ως ανεύθυνος και στην συνέχεια ως εγκληματικός”.

Η ευγονική, τόσο αγαπητή στους ολοκληρωτιστές του 20ού αιώνα, είναι κεντρικό στοιχείο του προγράμματος τεχνητής αναπαραγωγής. Ο Guerini συνεχίσει:

“Θυμηθείτε ότι δεν μπορεί να υπάρξει Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (ΙΥΑ) χωρίς την επιλογή των σπερματοζωαρίων και των εμβρύων… Όταν οι τεχνοεπιστήμονες εμπλέκονται στην διαδικασία της αναπαραγωγής θέλουν να ορίσουν τα χαρακτηριστικά του καθενός από αυτά τα στοιχεία, να τα επιλέξουν, να τα τροποποιήσουν και να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Το εργαστηριακό περιβάλλον μετατρέπει την διαδικασία της γέννησης σε μια τεχνική λειτουργία: το έμβρυο γίνεται ένα προϊόν που πρέπει να επιλεγεί, να βελτιωθεί, να απορριφθεί ή να μετασχηματιστεί.

Η γκροτέσκα κατεύθυνση στην οποία μας οδηγεί αυτό, υποδεικνύεται από τα πρόσφατα Αμερικανοκινεζοϊσπανικά πειράματα που αφορούν την σύντηξη γονιδίων για την δημιουργία εμβρύων μισών ανθρώπων, μισών μαϊμούδων. Κάθε φάση της τεχνοβιομηχανικής ‘προόδου’ χρειάζεται τους υποστηρικτές της και σήμερα αυτοί συχνά συνδέονται με την δήθεν ‘αριστερή αφύπνιση’ των ανθρώπων”.

Ο Guerini εξηγεί ότι υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό κάποιες φεμινίστριες, (αλίμονο) κυρίως η Shulasmith Firestone, που επευφημούσαν την τεχνητή αναπαραγωγή ως “απελευθέρωση” των γυναικών από την “βιολογική τυραννία” και προβλέπει ότι οι τεχνητές μήτρες θα απαιτηθούν, ως “δικαίωμα” για όλους, συμπεριλαμβανομένων των “τρανσέξουαλ”. Αυτά είναι “ψεύτικα δικαιώματα”, λέει ο Guerini και πρέπει να παρουσιαστούν και να αντιμετωπιστούν ως τέτοια.

“Η ικανότητα δημιουργίας ζωής δεν μπορεί να διεκδικηθεί ως “δικαίωμα” από άνδρες που αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες. Τα συμφέροντα και τα αιτήματα του LGBTQ+ κινήματος και του τρανσφεμινισμού στο θέμα της αναπαραγωγής συγκλίνουν με εκείνα του τεχνοεπιστημονικού και υπερανθρωπιστικού συστήματος”.

Λογικό, αφού αμφότερα είναι μέρος της βδελυρής ατζέντας του μαρξιστικού Woke κινήματος.

Εδώ, επαναλαμβάνεται από τον Renaud Garcia, του οποίου η δική του συνεισφορά στο περιοδικό περιγράφει τέτοιους “ξύπνιους” ψευτο-ριζοσπάστες ως “παράγοντες κοινωνικής αποδοχής” για ένα τεχνο-σύστημα που “κατευθύνεται από την κάστα της κατοχής, της εξουσίας και της γνώσης”.

Ο Guerini προβλέπει το Ολοφάνερο και προειδοποιεί:

“Η ΜΑΠ, η επιλογή εμβρύων, τα πειράματα σε έμβρυα, η γενετική τροποποίηση και οι τεχνητές μήτρες είναι όλες βαθιά συνδεδεμένες πτυχές του ίδιου υπερανθρωπιστικού σχεδίου. Η τεχνοεπιστημονική ‘πρόοδος’ επιταχύνεται συνεχώς και τα ηθικά εμπόδια καταρρέουν το ένα μετά το άλλο, φέρνοντάς μας πιο κοντά σε ένα νέο ουδέτερο και απεριόριστα τροποποιήσιμο είδος σε έναν μετα-ανθρώπινο και μετα-φυσικό κόσμο. Έναν κόσμο χωρίς μητέρες, που ‘χει απαλλοτριώσει οριστικά και ολοκληρωτικά τα γυναικεία σώματα και την αναπαραγωγική τους διάσταση, ο οποίος έχει πάρει οριστικά και ολοκληρωτικά τον έλεγχο της διαδικασίας ‘δημιουργίας ζωής’, και μηχανεύεται το ζωντανό κι ο οποίος κυριαρχεί στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Οι αυθεντικοί περιβαλλοντολόγοι πρέπει άμεσα να καταγγείλουν με όλη την δύναμή τους, τις ολέθριες πρακτικές ευγονικής, της τεχνητής/βιομηχανοποιημένης ανθρώπινης αναπαραγωγής και να επικρίνουν τους παράγοντες της κοινωνικής αποδοχής της. Διαφορετικά, αν χάψουν όλη την χειραγωγική προπαγάνδα, δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν την προέλαση του αδίστακτου τεχνοβιομηχανικού συστήματος -με άλλα λόγια, την συντριβή της ανθρώπινης φύσης από την δύναμη της μηχανής”.

Τι μπορούμε να κάνουμε; Πολλά κι εκπληκτικά εύκολα. Οι συνηθισμένοι άνθρωποι δεν ξέρουν πως όλα είναι δυνατά κι όλα είναι στο χέρι τους. Βασική και μοναδική προϋπόθεση… να μην είσαι συνηθισμένος άνθρωπος!

*Την χαβούζα του μαρξιστικού Woke κινήματος, αναζήτησε το άρθρο: Η Αποδόμηση του Θανατηφόρου Woke

@Ηώ Αναγνώστου / terrapapers.com / 2023

Πηγή: terrapapers.com

Μοιραστείτε το:
Tagged